Amidžićeva supruga UHVAĆENA sa ZGODNIM FRAJEROM, svi su gledali šta rade: Danijela napravila KOLAPS u prestonici, izazivala srčane smetnje!

Autor:

Zabava

29.04.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga voditelja Ognjena Amidžića uhvaćena sa zgodnim frajerom.

Amidžićeva supruga UHVAĆENA sa ZGODNIM FRAJEROM, svi su gledali šta rade: Danijela napravila KOLAPS u prestonici, izazivala srčane smetnje!

Foto: ATA Images

Danijela Dimitrovska i njen suprug Ognjen Amidžić važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. nikada nisu bili upleteni ni u kakav skandal, žive miran, srećan i poroduični život, pa nam je uvek interesantno kada nekogod njih vidimo nasamo. 

Republika

Foto: ATA Images

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

 

Tako je poznata manekenka provela lepo popodne u muškom društvu u jednom prestoničkom lokalu, gde su više od sat vremena uživali u kafici i ćaskanju. Iako su je prolaznici radoznalo zagledali, razloga za dramu nema pošto je Danijela bila sa prijateljem, pa Ognjen mora da brine. 

Bar ne, ovo puta, ali trebalo bi da povede računa kad već ima ženu lepoticu i pritom vrednu i uspešnu. Mada, mnoge dame kažu da ni on nije za bacanje. Vodi najgledaniju zabavnu emisiju na Pink televiziji, a mnogi su mišljenja da je jedan od najšarmantnijih i zabavnijih voditelja kod nas.

Republika

Foto: Promo foto

Danijela Dimitrovska Instagram

 

Ono što je sigurno jeste da je Danijela uživala samo sa prijateljem, što se može i videti po njihovom ponašanju, jer nisu bili bliski kao da između njih ima nešto više, kako prenosi Svet.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading