Miljković priznao da je sa Lunom bili VELIKI TRZAVICA: Đoganijeva progovorila o NAJINTIMNIM detaljima sa Markom, ovo javnost nije znala o njihovim PROBLEMIMA!

Autor:

Zabava

29.04.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko MIljković prvi put su progovorili o detaljima njihove selidbe u novi stan.

Miljković priznao da je sa Lunom bili VELIKI TRZAVICA: Đoganijeva progovorila o NAJINTIMNIM detaljima sa Markom, ovo javnost nije znala o njihovim PROBLEMIMA!

Foto: Youtube/Paparazzo Lov // DNK, ST/A. Nalbantjan

Poznati roditelji Luna Đogani i Marko Miljković progovorili su u jednoj emisiji o njihovom najsvežijem događaju u životu - selidbi. Naime, Miljkovići su se odlučili da kupe novi stan i to na Bežanijskoj kosi, kako bi mogli da žive sa ćerkicom Miom u miru. 

Marko je priznao da je u početku bilo malih trzavica, ali da nisu dozvolili da im to poremeti njihove planove. 

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani i Marko Miljković Instagram

 

- Uselili smo se pre četiri meseca, dobro smo se organizovali, nosila nas je euforija. Snimali smo svakog dana i nije nam teško palo. Bilo je trzavica, ali ništa spektakularno. Mnogo ranije smo krenuli organizaciju, kao da sam znao kako će da bude. Majstori su malo kasnili, ali su sve savršeno odradili. Svaku stavku odradili smo za tri meseca. Dva meseca nismo imali ogledalo u kupatilu. Meni je zamisao bila da do Nove godine bude sve spremno - kaže Marko.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Luna Đogani i Marko Miljković Instagram

 

- Razmišljali smo i kako ćemo da menjamo, Marko voli da sve zna unapred, ja da sam se sama selila nikad se ne bih preselila. On je precizan i brzo smo se preselili zbog toga. Ja volim da sređujem unutra, najviše sam uživala u sređivanju bebine sobe - kaže Luna za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Sena

03.05.2022 19:45

Sve je cista gluma da bi unovcili brak!