Beograđani OSUDILI ponašanje Darka Lazića, pa dali svoj predlog KAZNE: Ja sam ADVOKAT, država treba da se bavi takvim ljudima (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.04.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđani dali svoj sud o Darku Laziću.

Beograđani OSUDILI ponašanje Darka Lazića, pa dali svoj predlog KAZNE: Ja sam ADVOKAT, država treba da se bavi takvim ljudima (VIDEO)

Foto: republika.rs, ST/N. Pančič

Folker Darko Lazić uhapšen je pre dva dana zbog brze vožnje pod dejstvom alkohola i narkotika, zbog čega je kažnjen sumom od 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilima.

Mi smo pitali Beograđane kakvo je njihovo mišljenje o Darkovom ponašanju, kao i o kazni koju je dobio.

Republika

Foto: Republika.rs

Darko Lazić uhapšen

- Svakako ne treba voziti pod dejstvom narkotika i alkohola.

- To je njegovo, radi šta želi, to je njegovo. Žao mi je zbog njega, ne znam da li je dobar čovek ili nije, ali sa ovoliko prekršaja bi trebalo da više nema dozvolu - rekao je stariji gospodin.

Republika

Foto: Republika.rs

Beograđani o Darku Laziću

- Ja sam advokat, tako da sam pre na strani koja brani nego koja kažnjava, ali ako je istina ono što u medijima piše, definitivno bi institucije sistema trebale da se posvete ne samo na njega, nego svim takvim ljudima - rekao je mladi advokat.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
roditelj

11.05.2022 07:21

zbog ovakvih koji krse propise STRADAJU I NEDUZNE PORODICE, KAO STO SU OVE DVE IZ ISTOCNE SRBIJE I OKOLINE SAPCA. DOBRO JE REKAO ADVOKAT, DRZAVA MORA DA SE OZBILJNO POZABAVI OVIM PITANJIMA DA NE STRADA NEVIN NAROD. UMESTO STO NEKI ZELE DA SS PRVO DONESE ODLUKU O POSTAVLJANJU SPOMENIKA D. MIHJALOVICU, SS TREBA PRVO DA MENJA ZOBS