Barbara našla DRUGOG? Otkriveni razlozi RASKIDA Bobakove i Darka Lazića: Bili su kao rogovi u vreći!

Autor:

Zabava

29.04.2022

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak ostavila Darka zbog drugog muškarca.

Barbara našla DRUGOG? Otkriveni razlozi RASKIDA Bobakove i Darka Lazića: Bili su kao rogovi u vreći!

Foto: instagram.com

Poslednjih dana Darko Lazić je glavna tema čitave javnosti, a razlog za to je njegovo privođenje zbog prebrze vožnje, a potom i utvrđenog prisustva alkohola u krvi i pozitivnog droga testa.

Republika

Foto: Republika.rs

Darko Lazić uhapšen

Pevač je priznao krivicu, pa mu je izrečena kazna u vrednosti od 200.000 dinara i zabrana upravljanjem motornim vozilima. 

Međutim, ono što je zaprepastilo sve, jeste vest da su on i njegova devojka, pevačica Barbara Bobak stavili tačku na vezu, koja je trebalo da se završi brakom. Barbara je rekla da je definitivno kraj i da su se nakon incidenta čuli samo kako bi mu rekla da joj javi kada stan bude bio prazan da pokupi ostatak stvari.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Darko Lazić i Barbara Bobak raskinuli

Sa druge strane, meštani Brestača, Darkove komšije govore da Lazić sumnja da je Barbara našla drugog dečka.

- Bili su kao rogovi u vreći. Svađali su se i mirili. Međutim, sada mislim da je definitivno kraj. Čuo sam da Lazić sumnja da Barbara ima drugog i da je to glavni razlog kraha njihove veze - priča komšija za Kurir, dok komšinica navodi isto.

Republika

Foto: ATA Images

Darko Lazić sumnja da je Barbara našla drugog

- Darko se uvek javi, fin je i kulturan. Radi u bašti. Nije mu ovo trebalo. Kažu da su ga žene upropastile. Teško je kad nosiš teret slave. Ne viđam više Barbaru da dolazi, a doskoro je dolazila stalno.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading