Zdravko Čolić PRIZNAO: Život me NE MILUJE, a je želim da živim što DUŽE!

Autor: Melina GVERO

Zabava

28.04.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić progovorio je o željama koje ima, kao i o ćerki Uni.

Zdravko Čolić PRIZNAO: Život me NE MILUJE, a je želim da živim što DUŽE!

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

Jedna od najvećih balkanskih pevačkih legendi Zdravko Čolić nedavno je progovorio o svojim životnim izazovima, željama i očekivanjima. Čola, koji je za vreme karantina održao nekoliko koncerata u inostranstvu, nije skrivao uzbuđenje što će održati prvi nastup na našim prostorima, a za HRT je otkrio i neke detalje iz života.

Republika

Foto: youtube.com

Zdravko Čolić

Između ostalog, spomenuo je i ćerku Unu Čolić (20), za koju je poznato da je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuje različite sadržaje.

- Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna, tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično. Ja se ne mešam. Kada bih ušao u to, verovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim - otkrio je slavni pevač.

Republika

Foto: Instagram.com

Una Čolić, ćerka Zdravka Čolića

Po pitanju privatnog života Čola je vrlo uzdržan. Sa suprugom Aleksandrom prošle godine je proslavio 20 godina braka, a pored Une, imaju i ćerku Laru. Kao i svaki otac, priznao je da su one njegova slabost. Čola je istakao da se tajna uspeha krije u božjoj volji, a otkrio je i neostvarenu želju:

- Neostvarenih želja ima mnogo, ali što se tiče karijere, to je neka pesma koja bi bila na svetskim top-listama. Što se tiče ostalog, to je da poživim. Život me ne miluje, on me gura u razne suprotnosti, a brdo suprotnosti rada i kvaliteta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading