''Državni službenik'' sniman u Breginoj VILI na Dedinju! Nikola Pejaković VELIKO POJAČANJE u trećoj sezoni: Njegova kuća postala je MOJA!

Autor: M.BOBINAC

Zabava

28.04.2022

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Pejaković Kolja otkrio je detalje nove sezone ''Državnog službenika''.

''Državni službenik'' sniman u Breginoj VILI na Dedinju! Nikola Pejaković VELIKO POJAČANJE u trećoj sezoni: Njegova kuća postala je MOJA!

Foto: printscreen/youtube.com

Nakon dve uspešne sezone hit serije "Državni službenik" autora Predraga Gage Antonijevića treći nastavak ugledao je svetlost dana na Superstaru, a od večeras svakog petka prikazivaće se po dve epizode i na televiziji Pink. Prvi domaći TV format koji obrađuje temu pandemije koronavirusa već je pobrao simpatije gledalaca uzbudljivim zapletom prikazujući borbu države za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika Srbije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nikola Pejaković o novoj ulozi

Lazar Stanojević, kog tumači Milan Marić, vratio se na posao i s ekipom ljudi rešio da se uhvati ukoštac s nepoznatom bolešću. Pandemija koronavirusa pokrenula je mnoge zakulisne radnje, koje su sada prvi put obelodanjene, a tiču se krijumčarenja respiratora, vakcina, pa i lekara. Srbija je postala direktna veza između Istanbula, odakle roba kreće, i Njujorka, kao krajnje destinacije. Upravo lik Eda u celoj ovoj zavrzlami ima ključnu ulogu, a tumači ga Nikola Pejaković.

- Moj lik je zaista zanimljiv i opisao bih ga kao neku vrstu manijaka koji živi punim životom i nema kočnice. Takav je bio i u garderobi. Nosi neku čipkastu providnu majicu - priča glumac kroz osmeh.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Muzičar ugostio i "Žene sa Dedinja"

Luksuzna vila Gorana Bregovića, koja se nalazi u Tolstojevoj ulici na Dedinju u Beogradu, duži vremenski period izdaje se filmskim ekipama za snimanje različitih projekata. U ovoj kući do sada su snimani muzički spotovi domaćih pevača, ali i serija "Žene sa Dedinja", srpska verzija američkih "Očajnih domaćica". Serija je snimana u periodu od 2009. do 2013, doživela je tri sezone, koje su nagrađene velikom gledanošću u Srbiji.

Jasno je da je reč o vrlo posebnoj ličnosti, a Pejaković otkriva da je njegov Edo vezan za tursku liniju priče. Treća sezona "Državnog službenika" snimana je u Beogradu i Istanbulu, a zanimljivo je da je luksuzna vila na Dedinju u vlasništvu muzičara Gorana Bregovića predstavljala kuću u Istanbulu.

- U seriji je to bila moja kuća, odnosno mog lika Ede. Snimali smo tamo tri-četiri dana, a ja sam imao direktne scene s Igorom Đorđevićem - ispričao je Pejaković u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Republika

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Državni službenik se snima u vili Gorana Bregovića

Zanimljivo je da se Đorđević nakon prve sezone serije vratio u trećoj i nastavio priču junaka Hameda koja se sada prepliće s Edovom.

- On ima neki problem u Istanbulu koji mu rešavam jer tamo živim - zagonetan je bio Pejaković, koji je dodao da mu je bilo veliko zadovoljstvo što je bio deo ekipe "Državnog službenika".

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading