Konstrakta Fićom do aerodroma, pa u Torino: Muža sam pred put UČILA da UPALI veš-mašinu!

Autor:

Zabava

28.04.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta je danas otputovala u Torino, a pred put je otkrila šta je morala da uradi.

Konstrakta Fićom do aerodroma, pa u Torino: Muža sam pred put UČILA da UPALI veš-mašinu!

Foto: ST/V.LUKIĆ

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evrosongu Ana Đurić Konstrakta kaže da se njena porodica navikla na popularnost i obaveze koje ima da bi u maju predstavila Srbiju u što boljem svetlu, a za Republiku je rekla da kod kuće supruga uči kako da koristi veš-mašinu! Konstrakta kaže da sve u domu uči kako da se snalaze bez nje, a pred odlazak u Torino u Beogradu je okupljenim fanovima koji su je ispratili na put simbolično podelila peškire.

Republika

Foto: ST/V.LUKIĆ

Konstrakta pred put otpevala In corpore sano

- Vežbala sam podnošenje pritiska prethodnih 40 godina, tako da mi ovaj pritisak pred Evrosong ne pada teško. Mnogo mi je drago što su brojni pevači stali uz nas, što imamo podršku koja dolazi sa svih strana. To mnogo znači, a cilj nam je, naravno, da budemo najbolji. Moji kod kuće su se navikli na to da svakodnevno imam obaveze, probe i razna čuda, ali takođe i ja njih navikavam kako da se snalaze bez mene. Pošto ću biti na putu, supruga učim kako da upali veš-mašinu, a tu sam da objasnim i kako funkcionišu druge stvari po kući - kaže Ana.

Republika

Foto: ST/V.LUKIĆ

 

 

Do aerodroma fićom

Kako je sve u vezi s Konstraktom konceptualno, tako će biti i ovog puta, pa će naša predstavnica u Torino simbolično otputovati crvenim fićom u kom se fotografisala ispred zgrade RTS, ali samo do aerodroma. Ona se pred brojnim medijskim ekipama pojavila u galeriji RTS, a za put je odabrala beli mantil i medicinsku uniformu, što je bio i njen kostim na takmičenju za predstavnika na Evroviziji. Đurićeva je pozirala ispred belog i crvenog fiće sa svojom ekipom, a iz auta je virila i srpska zastava.

Konstakta je na bini izvela pesmu "In corpore sano", a kada je sišla sa scene, prisutnima je podelila bele karanfile i peškire, na kojima je u uglu izvezeno "In corpore sano, Konstrakta", pa je objasnila zbog čega baš ovo cveće.

- Simbolika je pipava stvar, njoj svako upisuje nešto što treba, a beli karanfili nas prate od početka nastupa i od početka prate ljubav, razumevanje i poštovanje. To je simbolika u našem slučaju, pa eto da objasnim da neko nešto ne protumači pogrešno - kaže Konstrakta.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Konstrakta otputovala u Torino

Đurićeva se potom osvrnula i na priče da je, kad je čestitala praznik, stolom u obliku slova Z pružila podršku ruskoj vojsci u borbi s Ukrajinom, te tvrdi da to nema veze s istinom.

- Nema nikakve simbolike u izgledu stola i ne znam ko se time uopšte bavio. To je samo oblik, apsolutno ni na čiju stranu nisam stala - rekla je Ana.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading