Sin Lepe Brene NAPUSTIO porodični dom i NESTAO bez traga! Pevačica ŠOKIRALA priznanjem: Otvoreno sam mu rekla, JA VIŠE NISAM TVOJA MAMA!

Autor:

Zabava

28.04.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Lepe Brene nestao je sa javne scene i napustio porodični dom, niko ne zna šta je sa njim.

Sin Lepe Brene NAPUSTIO porodični dom i NESTAO bez traga! Pevačica ŠOKIRALA priznanjem: Otvoreno sam mu rekla, JA VIŠE NISAM TVOJA MAMA!

Foto: ATA Images

Stariji sin Lepe Brene Stefan Živojinović 2017. godine se predstavio javnosti kao pevač, a njegova prva pesma ''Dva ludaka'' naišla je na pozitivne utiske publike, te je izgledalo da će Stefan sa karijerom naslediti majku. 

Republika

Foto: ATA Images

Stefan Živojinović napustio javnu scenu

Međutim, 2020. godine Stefan je održao novogodišnji koncert u Vrnjačkoj banji i naglo se povukao sa javne scene, a razlozi nikome nisu poznati. On je iste godine preko advokatske kancelarije uputio saopštenje u kom navodi da više ne želi da bude deo javnog sveta, a ubrzo je napustio i porodični dom.

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Brena o sinu Stefanu

- U potpunosti sam ga podržala. Kad se samo setim njegove “ide maca oko tebe” taktike. Pre nekoliko godina rekao nam je da više ne želi da igra tenis i da mu kupimo klavir da “malo peva za svoju dušu”. Ispunili smo mu želju tokom studija, za tri i po godine završio je fakultet, vratio se kući i nastavio da svira. Toliko je intenzivno radio na sebi da sam bila zaprepašćena. Volim ja tu pasioniranost, posvećenost onome što radite, taj perfekcionizam, strast. Da se razumemo, ne bi od toga ništa bilo da nema talenta. Međutim, kada na talentu počnete da radite, da ga razvijate, otkrivate jednu specifičnu muzičku emociju. Mislim da će Stefan uspeti u onome što je zacrtao, ali hajde prvo da skočimo pa da kažemo hop. Neka pubilka da svoj sud. Sa velikom pažnjom pratim sve što radi i mislim da sam mu najveći kritičar. Otvoreno sam mu rekla: “Ako si već odlučio da se baviš muzikom, ja više nisam tvoja mama, već tvoj supervizor, koji nadgleda sve i želi da od nebrušenog kristala napravi dijamant” - rekla je Brena za Hello.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading