Bila je KRALJICA SILIKONA i LJUBAVNICA Kristijana Golubovića, a onda joj je on ZAPALIO AUTO! Tijana je danas NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.04.2022

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Đuričić izvadila je sve silikone koje je imala i vratila se svom prirodnom izgledu.

Bila je KRALJICA SILIKONA i LJUBAVNICA Kristijana Golubovića, a onda joj je on ZAPALIO AUTO! Tijana je danas NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Poznata starleta Tijana Đuričić, široj javnosti poznatija kao ''kraljica silikona'' u potpunosti je promenila svoj izgled.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Tijana Đuričić

Naime, Tijana se u jednom trenutku svog života podvrgla brojnim plastičnim operacijama, stavila je silikone enormne veličine u usne i grudi, nosila je izrazito plava sočiva i dugu crnu nadogradnju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tijana Đuričić ''kraljica silikona''

Bila je meta podsmeha i uvreda, a onda je odlučila da stavi taču na sve to i izvadi sve silikone, ukloni sočiva i promeni boju kose u crvenu. Fotografija novog Tijaninog izgleda šokirala je mnoge i to u pozitivnom smislu, te mnogi podržavaju njenu odluku da vrati prirodni izgled.

- Boju kosu sam menjala i više nisam kraljica silikona kako su me mediji prozvali od samog početka pojavljivanja u medijima. Živim sasvim normalnim životom - rekla je Tijana tada.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tijana Đuričić novi izgled

Tijana je jednom prilikom priznala da je bila ljubavnica Kristijana Golubovića i da ga je tri godine ona posećivala u zatvoru, a ne supruga Ivana, kao i da su tokom zatvorskih posetala pokšavali da naprave dete.

- Kristijan mi je upropastio život! Čekam da me pomene u "Zadruzi", pa da objavim sve snimke koje čuvam. Godinama me je lagao da me voli! Snimala sam ga kako priča da jedva čeka da mu dođem u posetu i da me obožava. Čak je hteo i dete sa mnom! - rekla je Tijana i dodala:

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Tijana i Kristijan Golubović

- Pričao mi je da mu je supruga Ivana samo paravan za medije. On zapravo nema ženu, samo ja sam mu tri godine dolazila u bračne posete u Zabeli, a ne Ivana! Slala sam mu pakete i novac za kantinu i peglala sam mu odeću. Ivana ga uopšte nije posećivala.

 

 

Đuričićeva je tada rekla i da joj je Kristijan zapalio auto, a da je svu krivicu pokušao da svali na Aleksandra Čabarkapu sa kojim nije u dobrim odnosima.

- Kristijan je folirant, mnogo me je povredio. On je jedno g*vno smrdljivo! Dva dana pre paljenja auta mi je rekao: "Čuvaj se da ti Čabarkapa ne zapali auto, on je spreman na sve jer je moj neprijatelj". Kad se to stvarno desilo, nagovarao me je da prijavim Čabarkapu policiji! Srećom, nisam to uradila jer sam saznala da je zapravo Kristijan naredio svom čoveku da mi zapali kola. Vidite kako je pokušao da me iskoristi za svoja prljava posla! - pričala je ona svojevremeno za Informer.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading