Toni Cetinski: Kladio bih se da Konstrakta pobeđuje na Eurosongu!

Autor:

Zabava

28.04.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Cetinski dao je svoje prognoze o plasmanu Konstrakte u Torinu.

Toni Cetinski: Kladio bih se da Konstrakta pobeđuje na Eurosongu!

Foto: ATA Images

Jedan od popularnijh  izvođača u regionu gostovao je u jutarnjem programu Radija S kod Irene i Ivana i tom prilikom podržao je našu predstavnicu Konstraktu, koja je danas otputovala u Torino.

Republika

Foto: Promo foto

Toni Cetinski na radiju S

S obzirom na to da se i sam Toni Cetinski takmičio na ovom prestižnom muzičkom takmičenju davnih devedesetih, rekao je da veruje da će srpska predstavnica da se nađe na samom vrhu.


-Da se mogu kladiti, ja bih se kladio na Konstraktu. Ovo je nešto najaktuelnije što sam čuo u poslednje vreme. Na tom nekom tragu sam ja bio i prošle godine na Dori, da ostavim neku poruku. Mislim da je Konstrakta pun pogodak, jer daje jasnu sliku našeg društva. Kažem „našeg“ jer smo svi mi tu manje-više slični i slični problemi nas muče. Tako da joj čestitam, zaista svaka čast.
Republika

Foto: ATA Images

Toni Cetinski o Konstrakti


Iako region razume poruku koju Đurićeva šalje, ključno pitanje je da li će to shvatiti i svet, a evo šta na to kaže Toni.

-Ja mislim da hoće, ako bude išlo sa tim titlom kako je zamišljeno. Ja verujem u tu pesmu, iako sam ja tip koji više voli pevljive pesme, ali volim i Rambo Amadusa i obožavam ljude koji nemaju dlake na jeziku – zaključio je Toni.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading