Konstrakta ispraćena u Torino: BLISTA U BELOM, a svi gledaju u jedan detalj

Autor: Dušan Lukić

Zabava

28.04.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta je uz ovacije ispraćena u Italiju, zemlju u kojoj se ove godine održava izbor za pesmu Evrovizije.

Konstrakta ispraćena u Torino: BLISTA U BELOM, a svi gledaju u jedan detalj

Foto: ST/V.LUKIĆ

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na "Evroviziji", putuje u Torino, a mediji su je ispratili u Italiju. 

"Zdrava umetnica" se pojavila u belom mantilu a svi su primetili vez u predelu srca.

Na tom mestu, Konstrakta je stavila crveno srce, koje skreće pažnju na to koliko je zdravlje bitno, te je tako poslala poruku da "umetnica mora biti zdrava".

Pevačica će u Torino otputovati "fićom".

Foto: ST/V.LUKIĆ

Konstrakta nastup

Brojne kolege došle su da isprate Konstraktu u Italiju, a među njima je Leontina Vukomanović, s kojom su došli i članovi hora "Čarolija", koji su želeli da upoznaju umetnicu.

Prilikom deljenja autograma brojnim fanovima koji su došli da joj požele sreću na Evroviziji, gledaocima i navijačima je poručila:

"Perite ruke!"

Konstrakta je ambasadoru Italije u Srbiji uručila ceger s peškirom, koji će kao što smo očeklivali, biti jedan od rekvizita na sceni prilikom izvođenja pesme "In corpore sano".

Pevačica izvodi numeru "In corpore sano", kojom će predstaviti Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu.

- Otkako sam pobedila na Evroviziji, sve se promenilo. Ono što je ostalo u mojoj dnevnoj rutini je da izvedem psa ujutru da pi*ki, iako ja idem na Evroviziju - izjavila je Konstrakta.

Brojne javne ličnosti došle su da isprate Konstraktu u Torino, a među njima je Leontina Vukomanović, s kojom su stigli i članovi hora "Čarolija", koji su želeli da upoznaju umetnicu.

Prema zvaničnom profilu Evrovizije na društvenim mrežama, Srbija će se ove godine naći u drugoj polufinalnoj večeri takmičenja, 12. maja u Torinu.

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading