KONSTRAKTA NE MOŽE DA NASTUPI BEZ JEDNOG REKVIZITA KOJI POSTOJI SAMO U HRVATSKOJ: Olivera Kovačević otkrila šta HITNO moraju da nabave

Autor:

Zabava

28.04.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta je održala poslednju probu u Beogradu pred Torino, a sada je otkriveno šta joj fali.

KONSTRAKTA NE MOŽE DA NASTUPI BEZ JEDNOG REKVIZITA KOJI POSTOJI SAMO U HRVATSKOJ: Olivera Kovačević otkrila šta HITNO moraju da nabave

Foto: ATA Images, Prva TV

Ana Đurić Konstrakta ima poteškoća sa kostimom koji će nositi na "Evroviziji", a urednica zabavnog programa RTS, Olivera Kovačević objasnila je o čemu se radi.

Frka je nastala kada je kostimograf tražio borosane koje se proizvode samo u Hrvatskoj, ali ih nigde nema u prodaji u Srbiji.

Foto: youtube printsreen

Konstrakta na probi

Prvi koji je počeo da traži tu obuću je glumac Dejan Aćimović.

- Nakon završene generalne probe kostimografkinja Ivana je došla sa odlukom da Konstrakta nosi borosane. Međutim, problem je nastao što nismo imali rezervne. Kada idete na takvo takmičenje imate deset proba u kostimima. Ti kostimi se isprljaju, naročito bele borosane. I sada, pitam ja njih imamo li rezervne borosane, kažu nemamo. Ja opet pitam, ima li u Srbiji gde da se kupi, kažu nema, proizvode se u Borovu. Ja pitam gde ima, kažu ima u Zagrebu. Kako ćemo, šta ćemo, zovemo glumca Dejana Aćimovića i zamolimo za pomoć - ispričala je Olivera, dodavši da će borosane stići u Beograd zahvaljujući reditelju iz Hrvatske, Zrinku Ogresti.

Foto: ATA Images

Konstrakta i njen tim

- Njegova žena Dijana je otrčala da kupi i predala ih reditelju Zrinku Ogresti koji će ih doneti u Beograd. Zrinko Ogresta ima premijeru filma ovde i on će borosane doneti u Beograd da bi ih Konstrakta ponela u Torino. To će biti srećne borosane - objašnjava Kovačevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Bane

28.04.2022 11:27

Ona se u pevanje razume, kao ona sirota Marica iz narodne poslovice.