BRUKA GROBARA I DELIJA: OVO se Partizanu i Crvenoj zvezdi NIKADA nije dogodilo! (FOTO)

Autor:

Sport

28.04.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski večiti rivali ne pamte ovakvo ponašanje navijača.

BRUKA GROBARA I DELIJA: OVO se Partizanu i Crvenoj zvezdi NIKADA nije dogodilo! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Stadion Partizana pred meč sa TSC-om

Četiri kola ostalo je do kraja Superlige Srbije, a sve do poslednjeg sudijskog zvižduka gledaćemo borbu Crvene zvezde i Partizana za šampionsku titulu.

Crveno-beli nalaze se u boljoj poziciji pošto imaju dva boda više od crno-belih, i bliži su petom uzastopnom slavlju najboljeg kluba u našoj zemlji.

Ipak, beogradski večiti rivali juče su se susreli sa jednim zajednilčkim problemom koji je u najmanju ruku sramota da se dešava u jeku borbe za vrh nacionalnog prvenstva.

Naime, izabranike Aleksandra Stanojevića i Dejana Stankovića juče je ukupno gledalo manje od 3.500 gledalaca u Humskoj ulici i Ljutice Bogdanaa, to je poražavajući podatak u gradu od milion i po stanovnika.

Što se tiče Partizana, oni u pobedi nad TSC-om iz Bačke Topole (4:1) nisu imali podršku Grobara sa južne tribine koji su bojkotavli utakmicu zbog termina od 14 časova na radni dan.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Sa druge strane, Crvena zvezda je savladala Čukarički sa minimalnih 1:0, ali je brojka od 2.500 gledalaca najmanja poseta koju su crveno-beli imali kao domaćini ove sezone u Superligi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading