TONEMO KAO TITANIK: Pitali smo LEGENDU da li je Superliga DOSADNA, njegove reči ODJEKUJU Srbijom!

Autor:

Sport

27.04.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler i trener jednog od dva beogradska večita rivala izneo stav o zanimljivosti našeg nacionalnog prvenstva.

TONEMO KAO TITANIK: Pitali smo LEGENDU da li je Superliga DOSADNA, njegove reči ODJEKUJU Srbijom!

Foto: Starsport

Detalj sa 167. Večitog derbija

Superliga Srbije ulazi u samu završnicu, do kraja sezone ostalo je samo pet kola, i za titulu se bore Crvena zvezda i Partizan, a crveno-beli imaju dva boda viška u odnosu na crno-bele.

Klub s Marakane gazi ka petoj tituli šampiona naše zemlje i mnogi smatraju da prvenstvo gubi na uzbudljivosti kada se prvak ne menja od sezone 2017/18. U prevodu, većina ljudi bi reklo da je Superliga Srbije dosadna, ali, da li je baš tako?

Republika

Foto: Starsport

 

Šta li bi tek trebali da kažu Bugari, Nemci i Austrijanci? Primera radi, Ludogorec je obezbedio 11. titulu šampiona Bugarske zaredom, dok je do dvocifrenog uzastopnog slavlja nedavno stigao minhenski Bajern u Nemačkoj.

Dominacijom može da se pohvali i Salcburg sa devet zvanja najboljeg u Austriji. 

 

 

O tome da li je Superliga Srbije dosadna, razgovarali smo sa Ivanom Golcem, igračkom i trenerskom legendom Partizana, i jednog od najboljih fudbalera u istoriji Sautemptona.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

- To se zove takmičenje i najbolji osvoje. Uglavnom, najbolji tim osvoji, tim koji je imao kvalitet za ove prostore. Nije dosadna Superliga. Ja sam verovao da će Partizan osvojiti titulu, ovo je naučna fantastika što su ispustili. Svako prvenstvo je identično, pali smo malo niže na listi interesanata koji bi želeli da gledaju naše prvenstvo - rekao je Ivan Golac za portal Republika.rs i dodao:

- Mi na ovom na nivou kakvom smo, očekujemo uvek da se pojavi neko ko će da ugrozi Zvezdu, ali je Partizan ove sezone ispustio tu priliku. Moramo da radimo na tome da napravimo interesantnije prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading