Bojana Ristivojevic otkrila sve o SILIKONIMA, pa progovorila o roditeljstvu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.04.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Ristivojević progovorila o silikonima.

Bojana Ristivojevic otkrila sve o SILIKONIMA, pa progovorila o roditeljstvu! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Voditeljka Bojana Ristivojević bila je na otvaranju jednog prestoničkog lokala i tom prilikom govorila je o roditeljstvu, kao i načinu na koji je brzo vratila liniju, a onda otkrila i šta misli o silikonima.

 

 

- Ja mislim da je svaka žena pomišljala o promenama i sve mi razmišljamo o tome kada smo nezadovoljne bilo kojim aspektom svog života, mi odmah odemo kod frizera i menjamo boju kose ili razmišljamo šta da uradimo i promenimo na svom telu. Imala sam bezbroj puta takve misli, razmišljala sam da li da uvećam usne, grudi, ali posle nekoliko dana ja odustanem od takvih ideja, tako da nikada ništa tako radikalno nisam uradila - rekla je Bojana koja je otkrila i kako se snalazi u novoj ulozi:

Republika

Foto: Republika.rs

Bojana Ristivojević o roditeljstvu

- Snalazim se, osećam se kao da sam oduvek majka, kao da je moja ćerka ceo život tu. Nemam strah, sve mogu sama sa njom, imam veliku pomoć i od majke, imam i dadilju, tako da sam spokojna - iskrena je Bojana.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading