GROBARI, MIRNO SPAVAJTE: Posle SUSPENZIJE FIFA oglasio se Vazura i OTKRIO šta će biti sa Partizanom!

Autor:

Sport

28.04.2022

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner crno-belih uveren u pozitivan ishod celog slučaja.

GROBARI, MIRNO SPAVAJTE: Posle SUSPENZIJE FIFA oglasio se Vazura i OTKRIO šta će biti sa Partizanom!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura potvrdio je da je FIFA suspendovala crno-bele, ali je izrazio uverenje da će dug od 200 hiljada evra biti saniran u roku od 20 dana.

Podsetimo, Svetska kuća fudbala uvela je zabranu dovođenja novih igrača Parnom valjku do 2024. godine zbog transfera Filipa Holendera iz švajcarskog Lugana.

Kazna FIFA se odnosi na ratu Luganu za Filipa Holendera, koju ćemo uplatiti u narednih 20 dana, skinuti suspenziju i steći pravo da nesmetano radimo u letnjem prelaznom roku. Izmirili smo sve što se zahtevalo za UEFA evropsku licencu, taj dug je ostao jer se sve deogodilo van prelaznog roka i smatrali smo da imamo dovoljno vremena. Sve će biti u redu, platićemo i poslovati normalno - rekao je Vazura.

Republika

Foto: Starsport

Proslava prvog gola Holendera u dresu Partizana

Podsetimo, aktuelni vicešampion Srbije je Kragujevčanina najpre doveo na jednogodišnju pozajmicu, potom je otkupljen, a ceo posao je Beograđane koštao 500 hiljada evropskih novčanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading