ŠOK VEST ZA GROBARE: Stanojević stavio TAČKU!

Autor:

Sport

27.04.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana rešio da stavi tačku na priču o izmenama rekavši da je Vujačić zbog povrede napustio igru, što može biti ogroman problem za crno-bele uoči završnice prvenstva.

ŠOK VEST ZA GROBARE: Stanojević stavio TAČKU!

Foto: Starsport

Pozdrav Aleksandra Stanojevića i Žarka Lazetića

Fudbaleri Partizana preokretom su savladali TSC (4:1) u 3. kolu superligaškog plej-ofa, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je kratak posle burnog duela u Humskoj.

On je već u 40. minutu utakmice bio prinuđen da napravi dvostruku izmenu, a igru su napustili Miloš Jojić i Igor Vujačić. Crnogorski defanzivac je napustio teren zbog problema sa povredom, dok je vezista izašao zbog katastrofalnog izdanja i serije grešaka.

- Prvo čestotam svojim momcima na karakteru. Gubili smo 1:0, izdigli smo se iz svega toga, a samo su oni za to zaslužni - počeo je popularni Stanoje za "TV Arena" neposredno posle utakmice, a zatim je zabrinuo navijače "izveštajem" o Vujačićevoj situaciji.

Vujačić je imao određeni problem, nije mogao da nastavi. Imamo problema sa povredama - dodao je strateg Parnog valjka.

Republika

Foto: Starsport

Stanojević stavio tačku na priču o izmenama

Podsećamo da su crno-beli bar na nekoliko časova preuzeli čelnu poziciju tabele Superlige Srbije, pošto će Crvena zvezda od 18 časova i 30 minuta na Marakani imati priliku da se bodovima protiv Čukaričkog vrati na vrh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading