Isidora Bjelića bila je Pajkićeva TREĆA ŽENA! Bio joj je PROFESOR, 16 godina stariji od nje, a pored Lava i Vile ima još JEDNU ĆERKU!

Autor:

Zabava

28.04.2022

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Pajkić iza sebe ima tri braka i troje dece.

Isidora Bjelića bila je Pajkićeva TREĆA ŽENA! Bio joj je PROFESOR, 16 godina stariji od nje, a pored Lava i Vile ima još JEDNU ĆERKU!

Foto: instagram.com/isidorabjelicapajkic

Suprug pokojne književnice Isidore Bjelice, Nebojša Pajkić ženio se tri puta, a iz drugog braka sa scenaristkinjom Biljanom Maksić ima ćerku Sofijom, dok sa Isidorom ima sina Lava i ćerku Vilu.

 

 

Nebojša i Isidora bili su u braku 16 godina, a iako su ih kasnije smatrali srodnim dušama, na početku njihova ljubav je nailazila na brojne prepreke.

- Osuđivali su nas na sve načine, jer, em što je Nebojša tada bio u građanskom braku, em što je stariji od mene petnaset godina. Međusobno su se kladili, čak je postojala neka javna anketa o tome koliko će naša veza trajati. Mislim da je najoptimističnija prognoza bila pet godina. Ali, ne treba se kladiti na opičene umetnike. Meni su uzor bili Gala i Dali, oni su mi davali nadu da ima velikih ljubavi koje traju i kod umetnika - govorila je Isidora, koja je priznala da se u svog supruga zaljubila još na prijemnom ispitu, prenosi Hello.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić

- Izgledao je zaista jako harizmatično i fensi dok je dežurao na našem prijemnom. Dosta mojih prijateljica, koje su već bile studentkinje, takođe su bile zaljubljene u njega, i stalno su mi pričale gde Pajkić ide u bioskop, a gde u kafanu. Pratile su ga. On je bio vrsta nekog fetiš mladog profesora.

 

Isidora je priznala da je sve svoje planove promenila zbog velike ljubavi.

- Ja sam tada nameravala da ako ne položim prijemni, odem u Meksiko sa jednom svojom simpatijom. Međutim, kada sam videla Pajkića, onako artificijelnog, kao da je Keri Grant u Hičkokovom filmu “Sever, severozapad”, pomislila sam: “Čekaj, ja moram da položim ovaj prijemni.” Prvo smo bili prijatelji. Svakog svog frajera i verenika upoznavala sam sa njim u nadi da će mi reći: “Ma ne, ti si za mene.” Ali, on je Mačka u kineskom horoskopu i prošlo je mnogo godina dok najzad nismo uplovili u našu romansu života.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
san

29.04.2022 06:02

ma ne pisite o tim mahinacijama > slobodnih i razmazenih zena>zavodenja ozenjenih ljudi i ljubavi na saganake,dok decu iz prethodnih brakova tuga slama,gledajuci zivog oca koji se provodi,a kao da ih nema