VELIKO SLAVLJE U SVLAČIONICI TURSKOG TIMA: Košarkaši Burse skroz okupali Alimpijevića!

Autor: M.S.

Sport

29.04.2022

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Burse plasirali su se u polufinale Evrkupa, savladavši Cedevita Olimpiju (83:85) u Ljubljani.

VELIKO SLAVLJE U SVLAČIONICI TURSKOG TIMA: Košarkaši Burse skroz okupali Alimpijevića!

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević tokom mandata na klupi Crvene zvezde

Izabranici Dušana Alimpijevića napravili su tako još jedno iznenađenje u Evropi pošto su prošle nedelje savladali i Partizan (95:103), koji se smatrao apsolutnim favoritom. Igrači Burse ostvarili su najbolji rezultat u istoriji kluba, a zatim je usledilo veliko slavlje u svlačionici. Pevali su oni Bursine navijačke pesme i igrali na stolicama i stolu. Zatim su u jednom trenutku okupali i trenera Dušana Alimpijevića. Nekadašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde i FMP im to nije zamerio, već je nastavio da slavi s igračima.

Alimpijević je istakao da njegovi izabranici žive svoj san.

- Veliki meč, zaslužili smo pobedu, imali smo kontrolu skoro celu utakmicu, skoro svih 40 minuta. Iskreno, nisam pri svesti. Mislim da je ovo jedan od najvećih snova u evropskoj košarci koji možete da postignete - poručio je srpski stručnjak.

Nakon senzacije u Ljubljani i Beogradu, Bursa će pokušati da zabeleži još jednu pobedu na gostujućem terenu pošto će se 3. maja sastati sa Andorom u borbi za finale.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading