Vuk Kostić važi za najpoželjnijeg NEŽENJU i obožava ribolov, dok njegov BRAT živi VAN Srbije, dane provodi na OTVORENOM MORU i ozbiljan je ŠMEKER! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.04.2022

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Vuka Kostića uoptše ne liči na njega, a isti je šmeker kao i glumac.

Vuk Kostić važi za najpoželjnijeg NEŽENJU i obožava ribolov, dok njegov BRAT živi VAN Srbije, dane provodi na OTVORENOM MORU i ozbiljan je ŠMEKER! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumac Vuk Kostić jedan je od najpoželjnijih neženja, a njegov brat iako ne liči uopšte na Vuka, ozbiljan je šmeker. Naime, Nestor Kostić je godinu dana stariji od glumca, radi kao skiper i profesionalni ronilac, dok dane kada ne radi provodi na otvorenom moru.

 

 

Nestor je ime dobio po svom dedi koji je bio jedan od osnivača prvog pozorišta u Prokuplju, dok je ljubav prema vodi nasledio od oca, glumca Mihajla Kostića Pljake, koji je sinove od malih nogu vodio na razne aktivnosti, te je tako Nestor zavoleo vodu, a Vuk ribolov.

Republika

Foto: ATA Images

Vuk Kostić o bratu Nestoru

- Naš otac bio je mornar pre nego što je završio glumu, tako da nam je usadio ljubav prema vodi i prirodi uopšte, pa nas dvojica uglavnom zajedničko vreme provodimo baveći se sportom. Eto, tako se dogodilo da Nestor sada radi na brodu, a da sam ja glumac, pa smo obojica, svako na svoj način, nasledili oca - rekao je Vuk jednom prilikom.

Nestor i Vuk su veoma povezani, iako se Nestor odlučio za život van granica Srbije. On takođe za razliku od brata izbegava medije i trudi se da se drži što dalje od javnog života.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading