Procurila ŠOKANTNA prepiska Šavije sa nepoznatim muškarcem! Za intimne USLUGE tražila telefon od 2.500 EVRA!

Autor:

Zabava

29.04.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale prepiske Nataše Šavije u kojima traži telefon za usluge.

Procurila ŠOKANTNA prepiska Šavije sa nepoznatim muškarcem! Za intimne USLUGE tražila telefon od 2.500 EVRA!

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com

Afera prostitucije ne prestaje da bude jedna od glavnih tema u javnosti, svakodnevno se pojavljuju imena brojnih poznatih dama koje su u nečijim katalozima i za koje se sumnja da su deo ove ''elite''. Jedna od njih je i Nataša Šavija, za koju se već neko vreme spekuliše da se bavi najstarijim zanatom, što je ona oštro demantovala.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Nataša Šavija

Međutim, pojavile su se prepiske u kojima se jasno vidi da Nataša jednom momku za se*sualne usluge traži mobilni telefon, prenosi Kurir.

- Sa Natašom Šavijom sam bio u kontaktu do pre nekoliko meseci. Uglavnom smo komunicirali preko zaštićenih poruka na Instagramu i Signalu. U tekstualnim porukama sa njenog Instagram profila jasno možete da vidite kako traži na poklon mobilni telefon koji košta oko 2.500 evra u zamenu za druženje. Tako smo to nazvali, ali je jasno na šta se misli. Kao što je i sama istakla, ona najviše voli da dobija novac i skupe poklone, ali samo one koje ona traži kada joj trebaju - rekao je za Kurir dečko koji se dopisivao sa Šavijom i dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Nataša Šavija za usluge tražila mobilni telefon

- Preko prijatelja sam stupio u kontakt sa njom. Otišli smo nekoliko puta na ručak, uvek su to bila luksuzna mesta sa visokim cenama. Videlo se da joj je veoma stalo da bude viđena na mestima koja su na dobrom glasu - zaključio je on.

- A možemo li da se družimo, ako me razumeš? - pisalo je u poruci upućenoj Šaviji.

- Možemo, ako mi kupiš telefon - odgovorila je preko zaštićeih poruka na Instagramu koje se odmah brišu, nakon čega je upitana da li voli satove.

- Ne volim satove. Volim pare, ništa ovako osim kada mi nešto treba kao telefon na primer - napisala je Šavija.

Republika

Foto: ST/E. ČONKIĆ

Nataša Šavija o prepiskama

Nakon ovoga se oglasila i Nataša koja je gorepomenutom listu rekla da ne zna o čemu se radi.

- Ne znam zaista, ja sam preko svog Instagram profila prodavala stari telefon i tražila gde mogu da kupim novi pošto je u Srbiji problem naći ajfon 13 pro maks od jedan terabajt. Ne bih ništa dalje komentarisala dok ne vidim tu prepisku, ali sam sigurna da se radi o fotomontaži jer se ne sećam da sam ikome tražila telefon ili novac u zamenu za bilo šta, a posebno za druženje ili seksualne odnose - rekla je Nataša.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading