KLADIONICE JASNE: Đoković nije PRVI FAVORIT za osvajanje Rolan Garosa!

Autor:

Sport

29.04.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako brani titulu, najbolji teniser sveta se po kvotama za pobednika drugog Grend slema u sezoni nalazi na drugom mestu.

KLADIONICE JASNE: Đoković nije PRVI FAVORIT za osvajanje Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa trofejem Rolan Garosa

Drugi Grend slem u sezoni, Rolan Garos igraće se od 22. maja do 6. juna u Parizu, a titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske brani Novak Đoković.

Ipak, iako je aktuelni šampion turnira u Gradu svetlosti najbolji teniser sveta se po kvotama kladionica kotira kao drugi favorit za trofej podno Ajfelovog tornja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Prvi favorit je "kralj šljake" Rafael Nadal, osvajač 13 trofeja Rolan Garosa sa kvotom 2,2, dok je odmah iza njega Novak Đoković sa kvotom 3,25. 

Treće mesto pripalo je Karlosu Alkarasu sa 3,75, a zatim slede Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev, Kasper Rud, a Danil Medvedev je tek na sedmoj poziciji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Treći na listi favorita  je mladi Karlos Alkaraza sa 3.75, a u uskom krugu favorita su i Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev i Kasper Rud, dok je Danil Medvedev, po mišljenju kladionica, tek sedmi favorit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading