Marija Šerifović donela ŠOK ODLUKU u životu: Traži DONORA za BEBU, pa otkrila i gde će živeti sa detetom! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.04.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović spremna da postane majka!

Marija Šerifović donela ŠOK ODLUKU u životu: Traži DONORA za BEBU, pa otkrila i gde će živeti sa detetom! (FOTO)

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

Pevačica Marija Šerifović ne krije da već dugo želi da se ostvari u ulozi majke i da se taj trenutak bliži. Ona je čekala da nađe pravu osobu s kojom će odgajati dete, ali pošto se to nije desilo, a ime već 38 godina, rešila je da bude samohrana majka. 

- Marijina životna želja je da ima dete i to će se uskoro desiti. Ona će izabrati donosa i veštačkom oplodnjom ostati u drugom stanju. Rešila je da živi sa majkom Vericom, koja će joj pomoći oko deteta. Verica jedva čeka da postane baka - kaže izvor blizak pevačici za Svet.

 

 

- Jako je intimno to pitanje, pogotovo u ovom slučaju. Radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i nema šale sa tim. Kod  mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - rekla je pevačica i dodala da želi sina, jer su joj devojčice fuj. 

 

 

- Moja generacija je đene-đene, ali ove današnje koje dolaze - strašno! Ja sam sa svojih 16 godina učila kako da stavim uložak, a ovo što one rade danas u tim godinama je strašno. Zato želim sina. 

 

 

Don sin prvenac ne stigne, Marija uživa sa svojim kućnim ljubimcima i kako je poručila na svom Instagramu, još ne zna gde će svi oni živeti, u Beogradu ili Kragujevcu, ali jedno je sigurno - od Verice Šerifović se ne razdvajaju. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lels

30.04.2022 12:30

Vrlo 'ozbiljno' i 'zrelo':"... Devojcice su fuj". Nisu one 'fuj' niti bilo ko, nego im je vaspitanje i ponasanje 'fuj'. Tako da kako vaspitas dete, tako ce ti biti, decak ili devojcica, bez razlike. Treba preispitati svoju sposobnost za roditeljstvo. Mnogi to nisu uradili pre deteta, pa im je sada dete za nekoga 'fuj'.