Đoković BOLESTAN, a Dijana i Jelena mu ZAGORČALE život: Snajka i svekrva BEŽE jedna od druge, a ovaj POTEZ je ŠOKIRAO celu porodicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.04.2022

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena i Dijana Đoković po svemu sudeći, nisu u dobrim odnosima.

Đoković BOLESTAN, a Dijana i Jelena mu ZAGORČALE život: Snajka i svekrva BEŽE jedna od druge, a ovaj POTEZ je ŠOKIRAO celu porodicu! (FOTO)

Foto: Starsport, Profimedia

Novak Đoković ima ozbiljne zdravstvene probleme - imunitet mu je loš, organizam iscrpljen, a uzrok lekari još ne mogu da pronađu. Da sve nije kako treba, moglo se videti i proteklog vikenda na ,,Serbia openu", kada je Novak jedva uspeo da odigra meč do kraja i izgubio u finalu. 

- Nikada se nije dešavalo ovako, možda na početku karijere. Zato mislim da je povezano sa nekom bolešću. Izgleda da je vreme za oporavak duže od onog što sam očekivao. Nije kovid, nešto je drugo. Ne želim da zalazim u detalje, to nije potrebno. Bolest mi je pogađala telo i metabolizam već nekoliko nedelja. Malo je zabrinjavajuće da imam ovaj osećaj na terenu, jer ga nisam imao godinama. Treniram, radim stvari koje sam uvek i radio i važim za nekog ko je u najboljoj formi na turu. Nije stvar sa telom, samo je nešto što utiče na mene, ali iz nedelje u nedelju biće sve bolje i bolje - izjavio je Novak. 

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković

 

Ipak, mnogi su sada pokrenuli staru priču da njegov režim ishrane uzima danak i da mu zato zdravlje trpi. 

- Mislim da kod Novaka polako dolaze na naplatu sva ona eksperimentisanja sa hranom. Već neko vreme se ne oseća dobro. Nema snage, gubi energiju. Čudne se stvari dešavaju. Činjenica je da je neko vreme bio van terena, ne svojom voljom, pa zbog toga nije u vrhunskoj formi, ali i sam čovek priznaje da se ne oseća najbolje. On ima mogućnost da temeljno ispita svoje zdravlje, ali kako shvatam, uzrok ne znaju - priča izvor za Svet i nastavlja:

- On je toliko postigao u tenisu i za Srbiju, da sutra ako hoće, može da nakrivi kapu, penzioniše se i niko nema pravo jednu reč da mu kaže, nije to sporno, samo sve brine upravo to što se on oseća umorno. Često ga tokom igre hvataju nesvestice, ostaje bez daha, nema snage u sebi. Pričaju neki da je reč o virusu koji je protrčao kroz organizam i sada treba vremena da se sve vrati u normalnu. Možda bi mu pomoglo da ponovo poseti piramide u Visokom u Bosni. Pokazalo se da su vrlo delotrovrne i on je sa Jelenom već išao tamo i meditirao u tunelima.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković, Jelena Đoković, Dijana Đoković, Srđan Đoković

 

I dok su njegovi fanovi na turniru u Beogradu proživljavali pravu dramu zbog njegove iscrpljenosti na terenu, drugima nije promaklo da se nešto ozbiljno dešava u odnosima između snajke i svekrve. Naime, Jelena na mečevima nije sedela sa Novakovom majkom Dijanom, nego na duprotnoj tribini, što je svima bilo ne samo čudno, nego krajnje neumesno. 

- Šta se tačno dešavaju znaju samo oni, ali svi vide da tu stvari ne štimaju. Pa, zašto su sedele u odvojenim ložama. Pa nije turnir u rodnom gradu svaki dan. Svaka snaja i svekrva imaju nesuglasice, drugačije misle, odnosi nisu uvek idealni, ali ako ni zarad javnosti ne mogu da sede u istoj loži, pa makar ni reč ne progovorile, onda tu nešto ozbiljno ne štima. Da li su u fazonu da ih baš briga šta će ko da pomisli ili su toliko zategnutiu odnosi da stvarno ne mogu jedna drugu da podnesu u blizini, ne znam, ali nije ni bitno. Dijana je otvoreno pričala da se ne slaže sa ishranom koju Novak praktirkuje, a koju zdušno podržava njena snajka Jelena i čak je primenjuje na deci, ali žena im ništa nije nametala. Čudna je cela ta priča sa njima. Verujem da je tu Novaku najteže, dve žene koje voli najviše na svetu nikako da nađu zajednički jezik - kaže izvor blizak porodici Đoković. 

Republika

Foto: Starsport

Jelena Đoković i Dijana Đoković

 

Da sve nije kako treba, pokazalo se i posle turnira kada su Srđan, Dijana, Đorđe i njegova devojka Saška ostali u Beogradu da proslave rođendan Novakovog oca, dok je on sa Jelenom otputovao u Crnu Goru. Da sve bude još frapantnije, snajka Jelena svekru nije čestitala rođendan preko društvenih mreža, što je svima i te kako palo u oči i još više podgrejalo priče da se nešto čudno dešava u porodici, piše Svet. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragan

29.04.2022 19:50

Pišete o Novaku Đokoviću Morate imati poštovanje Je li stvarno nemate obraza,?

Odgovori 23 5
Rosa

30.04.2022 12:47

Roditelji su tu zauvek, brak u kome dodje do nepremostivog neslaganja moze se i razvesti. Ne bi bili ni prvi ni poslednji. Novaka najmanje treba da mu najblizi remete ravnotezu.