ISKREN DO BOLA! Nakon HAPŠENJA Lazić nas ugostio u Brestaču, pa priznao: "Posle treće svađalice, uvek završim u PRITVORU!" (VIDEO)

Autor: Tijana Cvejanović

Zabava

29.04.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove godine sam otvorio rakiju koju smo pokojni otac Milan i ja pekli dok je bio živ. Taj naziv smo dali jer se posle treće čašice uvek nešto desi. Pobijem se, posvađam ili budem iza rešetaka, otkriva folker

ISKREN DO BOLA! Nakon HAPŠENJA Lazić nas ugostio u Brestaču, pa priznao: "Posle treće svađalice, uvek završim u PRITVORU!" (VIDEO)

Foto: ST/ P. Divan

Pevač Darko Lazić Međunarodni praznik rada ove godine proslavlja u krugu najmilijih, pa s porodicom u Brestaču roštilja i odmara se. Folker je ugostio našu ekipu, pa nam je pokazao kako se provodi s familijom kada se okupe i ručaju u dvorištu porodične kuće.

 

 

Darko kaže da kumove i komšije uvek posluži rakijom koju je pekao još dok mu je otac Milan bio živ, a koju je nastavio da peče po receptu koji je davno naučio. Priznao je da svi u kući rakiju zovu svađalica jer ga natera da bude agresivan, da se bije, pa zbog toga završi u pritvoru, kao što se dogodilo i pre nekoliko dana.

Republika

Foto: ST/ P. Divan

Darko Lazić Brestač

 

- Za ovaj praznik uglavnom smo porodično u prirodi, ali ove godine smo rešili da budemo kod kuće u Brestaču. Sada je neka mirnija varijanta, dolazi nam kum, pa zajedno roštiljamo u dvorištu, spremamo pečenje i odmaramo se. Kod nas je sve domaće, slanina, luk iz bašte, ma sve. Moj brat i ja obično spremamo trpezu, ručak, a i večeru, žene se odmaraju jer mi imamo svoje recepte kako da spremamo najbolji roštilj. Uz to, obično ide i neka rakijica, nazdravi se i ceo dan provedemo napolju s decom. Volim da uzmemo neko malo prase, pa usolimo sve na stolu i pravo na žar. Imamo rakiju koju smo pravili moj pokojni otac Milan i ja. U specijalnim prilikama uvek njom nazdravljamo. To je posebna rakija, spremljena po tajnom receptu. Ovu rakiju zovemo svađalica jer je opaka! Kad popijemo više od tri čašice, umemo da se posvađamo u kući. Natera me da budem agresivan, da se pobijem ili završim iza rešetaka. Svako, ko dođe kod nas, mora da bude tretiran kako treba, onako domaćinski - kaže Darko.

Lazić je potom ispričao da mu je puno srce kada se deca igraju u dvorištu:

Republika

Foto: ST/ P. Divan

Darko Lazić

 

- Sad, kad je počelo lepo vreme, više sam u Brestaču i Pećincima, ali najviše zbog deteta. Alekseja stalno dovodim, od dvorišta smo napravili igralište. Volim što je dete na svežem vazduhu, ali uveče mora da se ulazi u kuću. Ovo je selo, uveče je sveže, ali leti je milina. Tu su deca mog brata, od familije, pa je uvek vika i dreka. Inače sam na relaciji Novi Sad - Brestač, a u Beograd dolazim najviše i samo zbog posla.

Republika

Foto: ST/ P. Divan

Darko Lazić sa sinom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Bela ladja

30.04.2022 18:33

U tćorku, tćorku s njega, s bukagije i lanci! Dosta se to vozalo po naše ulice. Pretnja za našu decu, narkoman, pijandura, lezilebović! Alo sud, šta bre čekaš, sudi to!