Majka Sanje Vučić je BRUTALNA RIBA, isplivale fotke koje do sada nisu viđene: Uraganka opravdala izreku - GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.04.2022

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić pokazala je majku!

Majka Sanje Vučić je BRUTALNA RIBA, isplivale fotke koje do sada nisu viđene: Uraganka opravdala izreku - GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU! (VIDEO)

Foto: printscren rtv pink

Članica grupe "Hurricane" i pevačica Sanja Vučić na društvenoj mreži TikTok podelila je kolaž fotografija na kojima je njena majka Mevlida Vučić koja je takođe pevačica.

Nije tajna da Sanja ističe da ona potiče iz muzikalne porodice i da su njeni roditelji takođe muzičari. Kako je navodila oni se bave narodnom muzikom, pa je uz njih i savladala taj repertoar.

Republika

Foto: printscren rtv pink

Sanja Vučić

 

Mlada pevačica često naglašava da joj je mama najveća podrška u svemu. Jednom prilikom je i Mevlida je ispričala da je jako ponosna na svoju ćerku.

- Koliko sam ponosna na moje dete toliko sam i ponosna na moje Kruševljane, jer sam videla koliko je podržavaju - rekla je svojevremeno Mevlida Vučić za "Novosti".

 

 

Mnogi su u komentarima pisali da je Sanjina majka prelepa i da Vučićeva neverovatno liči na nju, kao i da nema sumnje da je muzički talenat nasledila od nje.

Kako izgleda majka Sanje Vučić pogledate u videu u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading