Sandra Afrika pobegla iz Beograda nakon SKANDALA, porodica u strahu zbog nje: Pevačicin saradnik izneo ŠOK detalje incidenta! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

29.04.2022

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs oglasio se saradnik Sandre Afrike nakon incidenta kada je pevačica napadnuta od njoj nepoznatog muškarca.

Sandra Afrika pobegla iz Beograda nakon SKANDALA, porodica u strahu zbog nje: Pevačicin saradnik izneo ŠOK detalje incidenta! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika napadnuta je pre nekoliko dana od strane nepoznatog mladića poreklom iz Hrvatske, nakon čega je policija obavila svoj deo posla. Međutim, kako saznajemo, Sandra od tog trenutka strahuje za sopstveni život i ne oseća se lagodno u svojoj koži. 

 

 

Portal Republika.rs došao je do saznanja da je Sandra planirala da iznajmi obezbeđenje, jer ne želi više da prolazi kroz traumatična dešavanja. Kao jedna od istaknutijih javnih ličnosti, Sandra važi za pevačicu za kojom muškarci uzdišu, zbog čega je od kad se pojavila uvek u izboru za top ribu estrade. No, izgleda da je Prodanovićeva ozbiljno shvatila situaciju, pa je odlučila da se povuče iz Beograda na neko vreme. 

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sandra Afrika

 

Za portal Republika.rs priča Sandrin saradnik i otkriva nam da je pevačica donela odluku da se skloni malo kod roditelja u Kaluđericu, kako bi ,,ohladila glavu". 

- Sandri je baš sve teško ovo palo, bukvalno, nedavno je izbacila pesmu, nastupi sve vreme, non-stop neka akcija, ovo joj nikako nije trebalo. Ja sam joj rekao da poseti malo psihijatra, da ne bi skrenula, takav tempo života ne znam ko bi mogao da podnese, njoj svaka čast kako uspeha sve. Sandra je spakovala kofere i otišla kod roditelja u Kaluđericu na nekoliko dana, da se smiri i stabilizuje, jer ju je ovo sve pogodilo - započinje Sandrin saradnik i dodaje:

 

 

- Naročito joj teško pada noć, mrak, jer odmah krene da mota po glavi i vraća film unazad šta se desilo. Niti je koga dirala, niti se kome zamerila, premotava scene, zašto baš ona, ko se nameračio na nju, baš je kritično bilo. Sećam se da se tresla kao prut, čuli smo se, glas joj drhtao, strašno, zaista ne znam, ja ne znam kako bih se ja snašao u celoj situaciji, a ne ona koja je žensko. Srećom pa živimo u takvoj zemlji da policija odmah rešava situaciju, zaista, momci su izašli i pojavili se brzo na licu mesta, jer ovo su ozbiljne stvari koje se dešavaju, ne samo Sandri, znam da se i mnogim drugim poznatim ličnostima isto to dešava. Roditelji su zahvalni policiji, ali i mladićima koji su se našli u tom kafiću, ispred koga se sve to desilo, pa je njihova ćerka prošla bez telesnih povreda, ali sada pokušavaju da je smire, jer treba da se vrati poslu, jer već ima zakazane nastupe i u Cirihu, i ma nema gde već, svi mi znamo da je ona jedna od traženijih i plaćenijih pevačica kod nas. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading