KARLEUŠA JE SLUĐENA, TEŠKA JE: Sin Marine Tucaković otkrio TAJNE ESTRADE, Nataša Bekvalac je oživela njegovu POKOJNU MAJKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.04.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović je otvorio dušu o tajnama estrade!

KARLEUŠA JE SLUĐENA, TEŠKA JE: Sin Marine Tucaković otkrio TAJNE ESTRADE, Nataša Bekvalac je oživela njegovu POKOJNU MAJKU! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ, foto: printscreen

Milan Laća Radulović sa nesrepkjenjem očekuje da se pojavi pesma ,,Izlečena" koju je za Natašu Bekvalac napisala njegova pokojna majka Marina Tucaković. Iako se spekulisalo da je to poslednja urađena numera, on kaže da je to zapravo pesma koju je Marina pre smrti svim srcem napisala, što on oseća dok je sluša. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen, Instagram.com

Milan Laća Radulović i Marina Tucaković

 

- To je poslednje remnekdelo kome se radovala mama. Stalno je ponavljala kad će da izađe, kad će ova ludača da otpeva tu pesmu. Nataši je bilo jako teško da je otpeva zbog Marine, zato što se u njoj Marina pronašla. Napokon je otpevala i zvuči božanski, nebeski. Kad sam čuo, kao da je majka oživela. Nadam se da će Nataša što pre da je objavi - govori Laća i dodaje:

Republika

Foto: republika.rs

Nataša Bekvalac

 

- Zadržaću pravo mi je omiljena Marinina pesma, koju je ceca otpevala. Mene dosta opisuje sth ,,Dok se s tobom tajno viđam u metrou svoje duše", to zapravo znači susret sa pokojnikom. Najlakšu saradnju imam sa Marijom Šerifović. Na keca smo se pronašli. Sa Natašom je jako lako, kao i sa Elenom Kitić. Sa Jelenom Karleušom zna da bude teško. Menja mišljenja. Čas joj je nešto super, pa je sluđena. Milan Stanković je težak isto. Ja sam njemu rekao da za njega nikad neću da pišem tekstove. Njemu je nešto fenomenalno super, onda posle mesec dana bi sve da menja. On je perfekcionista, ja nisam, ja sam boem, jedna zamlata, dobar zanatlija - priča Laća za Star. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading