PREVARENA Aleksandra Prijović: Pevačica saznala za PORUKE, dobila DOKAZ crno na belo! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.04.2022

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović je prevarena od dečka, pevačica ostala u šoku!

PREVARENA Aleksandra Prijović: Pevačica saznala za PORUKE, dobila DOKAZ crno na belo! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Na početku karijere pevačica raskošnog glasa Aleksandra Prijović bila je dve godine u vezi sa kolegom Ljubom Perućicom. Iako su oboje izjavili da su se razišli u prijateljskim odnosima, iza ovog raskida krio se veliki skandal.

 

 

Dve godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških reči – rekla je Aleksandra tada za „Alo!“ međutim, u javnosti se ubrzo pričalo samo o njihovom raskidu.

 

 

Kako su tada pisali domaći mediji, pravi razlog raskida bio je taj što je Ljuba varao Aleksandru sa komšinicom. Pevačica je istinu saznala, kada je u njegovom telefonu pronašla poruke, koje su joj slomile srce.

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Instagram

 

Nedugo nakon raskida, Aleksandra je upoznala Filipa Živojinovića. Njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav, pa danas žive u skladnom braku. Kruna njihove neizmerne ljubavi je sin Aleksandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading