DIJANA JE MNOGO PATILA ZBOG NJEGOVE SMRTI! Njen najbolji prijatelj je HLADNOKRVNO IZREŠETAN!

Autor:

Hronika

29.04.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat i branilac bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović, Vladimir Đukanović otkrio je do sada nepoznate detalje iz života svoje klijentkinje.

DIJANA JE MNOGO PATILA ZBOG NJEGOVE SMRTI! Njen najbolji prijatelj je HLADNOKRVNO IZREŠETAN!

Foto: ATA Images

Naime, nakon što je objasnio šta se njegovoj branjenici stavlja na teret i zbog čega je tadašnji ministar unutrašnjih Nebojša Stefanović sabotirao dostavljanje dokaza Tužilaštvu, Đukanović je otkrio čiju smrt je teško podnela Dijana Hrkalović.

Ona je još kao mlađa bila vatreni navijač Partizana i bila je bliska sa određenim ljudima koji su bili članovi jedne navijačke grupe. Između ostalog, bila je veoma bliska sa ubijenim Ljubomirom Markovićem zvanim Kića. On je bio njen drugar i ona to uopšte ne krije – kaže Đukanović za Objektiv.rs i dodaje da je Hrkalovićeva mnogo propatila zbog Kićinog ubistva.

Podsećamo, jedan od vođa Partizanove navijačke grupe “Alkatraz” Ljubomir Marković Kića (39) hladnokrvo je ubijen pre tri godine u ulici Grčića Milenka u Beogradu.

Foto: facebook.com/printscreen

 

Marković je ubijen prvog novembra 2019. godine u neposrednoj blizini osnovne škole nekoliko sekundi pošto je sa grupom prijatelja izašao iz balona u kom su igrali fudbal.

O Markovićevoj likvidaciji pričao je i svedok-saradnik Bojan Hrvatin, govoreći o zločinima klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Između ostalog, svedok-sardanik je navodno naveo da je Miljković gledao Kićinu egzekuciju u džipu, koji je bio parkiran u neposrednoj blizini, navodi Objektiv.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading