Dušan Jovančević dolazi u Srbiju po decu! Tanja Savić dobija JEZIVE PRETNJE od supruga, a naslednicima je poručio JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.04.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tanja Savić se ponovo našla u epicentru skandala sa njenim suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je deci najavio povratak u Srbiju!

Dušan Jovančević dolazi u Srbiju po decu! Tanja Savić dobija JEZIVE PRETNJE od supruga, a naslednicima je poručio JEDNO! (FOTO)

Foto: ST/D. Kadić, A. Nalbantjan,Tanjug/S. Aćimović

Taman kada je sa svojim sinovima konačno sredila život i pomislila da je mukama došao kraj, Tanji Savić opet stižu pretnje od muža Dušana Jovančevića koji dolaziu Srbiju.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić i Dušan Jovančević

 

Dušan neće da se pomiri sa tim da će deca živeti u Smederevu i tu se školovati, a kada je video da njegov uticaj na dečake slabi i da više ne može da manipuliše njima i tako se sveti Tanji, rešio je da joj zada novi udarac. 

Foto: Instagram.com

Tanja Savić sa decom Instagram

 

- Tanja često od Dušana dobija i uvrede, i pretnje. Ona sve to ignoriše, ne odgovara mu, ne komentariše to u javnosti i tako da još više nervira. On je jako bolestan, kad pročita da joj dobro ide u životu, da je deca slušaju, da vole svoju školu i imaju drugare... Mislio je ona neće moći da se izbori, ali još kad vidi da joj i u ljubavi lepo ide, prosto pobesni. U jednom od poslednjih telefonskih razgovora sa sinovima, rekao im je da ga čekaju i da on stiže u Stbiju, što je Tanju jako uznemirilo. Pozlilo joj je, ceo dan joj nije bilo dobro. Ona najbolje poznate tog čoveka i svesna je da je spreman na sve kako bi njoj naudio. E sad, da li blefira ili stvarno dolazi, niko ne zna. Videćemo - kaže za Svet Tanjina rođana. 

Pevačica se za sada na ovu temu nije oglašavala. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading