FSS DAO PARE PARTIZANU: Crno-beli trebalo da LETE iz Evrope, pa se sačuvali preko DEBELE VEZE!

Autor:

Sport

30.04.2022

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije bio je široke ruke.

FSS DAO PARE PARTIZANU: Crno-beli trebalo da LETE iz Evrope, pa se sačuvali preko DEBELE VEZE!

Foto: Starsport/Ilustracija

Stadion Partizana

Partizan se prethodnih dana našao u velikom problemu, pošto je dobio zabranu registracije novih igrača u naredna tri prelazna roka, zbog duga prema Luganu od kupovine Filipa Holendera.

Međutim, vicešampion Srbije je mogao da prođe znatno gore i da bude izbačen iz Evrope, piše "Sportski žurnal".

Naime, crno-beli su bili pod uslovnom kaznom zbog ranijih dugovanja, a kada je stigla tužba Lugana, maltene je bilo gotovo da se Partizan izbaci iz međunarodnih takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Tada je na scenu stupio bivši generalni sekretar FSS Zoran Laković, koji je sada direktor u UEFA. On je urgirao da se objava izbacivanja Parnog valjka prolongira za 24 sata, uz garancije da će klub iz Humske platiti dug.

U pomoć je onda priskočio Fudbalski savez Srbije, koji je Partizanu pozajmio 250.000 evra.

Tako je Partizan ubio dve muve jednim udarcem, pošto je izbegao suspenziju iz Evrope, a skinuta mu je i zabrana registracije novih igrača.

Podsetimo, pre mesec dana je i država dala Partizanu čak dva miliona evra, kako bi crno-beli dobili UEFA licencu za sledeću sezonu, ali je na kraju sve moglo da se izjalovi zbog duga prema Luganu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milos

30.04.2022 07:06

Uprava da se istera, jer nista ne znaju. Izgubili smo prvenstvo, jer nisu doveli pojacanj, a bilis mo prvi. Prihodi nikakvi, a rashodi veliki. M idite jedanput iz kluba. Treba vas zatvoriti i zabraniti dolazak u klub zauvek.