SRBIJA NA NOGAMA: Bogdan dao veliko OBEĆANJE!

Autor:

Sport

30.04.2022

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljne reči Bogdanovića!

SRBIJA NA NOGAMA: Bogdan dao veliko OBEĆANJE!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlanta Hoksa ispali su u prvoj rundi plej-ofa NBA lige pošto su posle pet utakmica poraženi od Majami Hita u seriji sa 4:1. Jedan od najboljih igrača Atlante u tek završenoj sezoni bio je i Bogdan Bogdanović.

Srpski bek šuter poslednji meč nije igrao zbog problema sa povredom desnog kolena, a na konferenciji za mediji govorio i o planovima za budućnost.

- Imam osećaj kao daće sledeća sezona biti najbolja u mom životu, stvarno. Želim da budem zdrav naredne godine, radiću dosta na svom telu - rekao je Bogdan.

Sumirao je rođeni Beograđanin učinjeno i biranim rečima govorio o saigračima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ponosan sam na sve što smo uradili, važno je biti u plej-ofu iako nismo dobili ono što smo očekivali, pogotovo nakon svega urađenog prošle sezone. Ovo je za ans novi izazov, dobro iskustvo, a Hit je prošle sezone ispao u prvoj rundi pa su u ovu ušli spremni. To možemo da uzmemo kao primer i motivaciju. Mlad smo tim, ambiciozan - istakao je Bogdanović...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading