KRAJ SAGE: Jokić plesao i pisao ISTORIJU, ali ipak ZAVRŠIO SEZONU! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.04.2022

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi nisu uspeli da produže seriju, a Golden Stejt Voriorsi plasirali su se u polufinale plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

KRAJ SAGE: Jokić plesao i pisao ISTORIJU, ali ipak ZAVRŠIO SEZONU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić na utakmici protiv Golden Stejt Voriorsa

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Golden Stejt Voriorsa 102:98 u petom meču četvrtfinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige. Tako je franšiza iz San Franciska došla do presudne četvrte pobede i plasirala se među četiri najbolja tima sa skorom 4:1.

Aktuelni i glavni kandidat za odbranu MVP priznanja Nikola Jokić ponovo je dominirao i nosio ekipu na leđima, ali njegovih 30 poena uz 19 skokova i osam asistencija za 32 minuta nije bilo dovoljno za produžetak sage.

Srpski centar imao je čak 10 uhvaćenih lopti u prvih 12 minuta i time je još jednom ispisao nove stranice istorije. Nijedan igrač Denver Nagetsa u ovom veku to nije uradio u utakmici plej-ofa.

Najveći problem za izabranike Majka Melouna bilo je to što je Nikola Jokić  u trećoj četvrtini imao četiri lične greške i značajno se usporio ritam ceo tim. Na poluvremenu je bilo nerešeno, a Denver je u trećoj deonici imao i +10 na svom kontu, a u poslednjih 12 minuta ušli su sa plus osam.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ipak, onda se probudio pre svega Stef Kari koji je na kraju imao 30 poena, a dobar vetar u leđa dali su mu Geri Pejton i Klej Tompson sa po 15 poena. Endrju Vigins dodao je 12, a Drejmond Grin jedan manje.

 

 

Kod Nagetsa Demarkus Kazins imao je 19 poena, Aron Gordon 15, a po jedan manje upisali su VIl Barton i Monte Moris.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading