(VIDEO) KOBNO VEČE: Neočekivani PAKAO za Bogdanovića uz ispadanje Atlante!

Autor:

Sport

27.04.2022

05:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš nije mogao da pomogne saigračima protiv Majamija, a košarkaši Hita su to iskoristili i došli do presudne pobede u prvoj rundi plej-ofa NBA lige.

(VIDEO) KOBNO VEČE: Neočekivani PAKAO za Bogdanovića uz ispadanje Atlante!

Foto: Tanjug/AP

Duel Bogdanovića i Hiroua

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović završio je svoju avanturu u NBA za ovu sezonu i to kao povređen! Naime, Atlanta u kojoj igra rođeni Beograđanin poražena je od Majamija 97:94, pa je tako Hit prošao u narednu rundu plej-ofa pošto mu je ovo bio presudan trijumf u seriji za ukupnih 4:1.

Srbin nije bio na parketu zbog problema sa kolenom, a Hoksi su imali potencijalni šut za produžetak, ali Danilo Galinari nije uspeo da za pet sekundi da uputi šut ka košu.

Najbolji u oba tima bio je Deandre Hanter, bek-šuter Hoksa sa 35 poena i 11 skokova, a može se reći da je najbolji igrač ekipe Tre Jang podbacio pošto je imao 11 poena i osam asistencija. U pobedničkom sastavu istakao se Viktor Oladipo sa 23 poena, dok je Bem Adebajo stigao do 20 poena i 11 skokova.

Košarkaši Memfisa na neverovatan način stigli su do prednosti od 3:2 u seriji protiv Minesote, a odlučila su dva poena Dža Moranta posle prodora na sekund do kraja za pobedu od 111:109. 

Upravo je Dža Morant bio najbolji na parketu sa 30 poena, 13 skokova i devet asistencija, a imao je podršku u vidu Desmonda Bejna (25 poena) i Brendona Klarka (21 poen i 15 skokova).

Za kraj, Finiks Sansi pobedili su Nju Orleans Pelikanse sa 112:97 i poput Memfisa došli do prednosti od 3:2 u seriji.

Pobednički sastav predvodio je Mikel Bridžis sa 31 poenom i Kris Pol sa 22 poena i 11 asistencija. Na drugoj strani istakli su se Brendon Ingram sa 22 poena i Si Džej Mekolum sa poenom manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading