TEK ĆE DA PRŠTI: Ono što nije pošlo za rukom Bogdanoviću, njima jeste - Memfis i Nju Orleans izjednačili u seriji!

Autor:

Sport

20.04.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Atlante nisu uspeli da se sa Floride vrate barem sa jednim trijumfom, pa će morati mnogo znoja morati da proliju kako bi plej-of seriju vratili u Majami.

TEK ĆE DA PRŠTI: Ono što nije pošlo za rukom Bogdanoviću, njima jeste - Memfis i Nju Orleans izjednačili u seriji!

Foto: Tanjug/AP

Ono što nije pošlo za rukom Bogdanu Bogdanoviću, jeste košarkašima Memfisa i Nju Orleansa.

Nakon poraza u prvom susretu plej-of serije, košarkaši Memfisa uspeli su na domaćem parketu da savladaju ekipu Minesote i stignu do izjednačenja.

U pobedi domaćina rezultatom 124:96, Morant je učestvovao sa 23 poena, devet skokova i deset asistencija, dok je sa druge strane Edvards ubacio 20 poena.

 

 

Sa druge strane, ekipa Nju Orleansa je rezultatom 125:114 ostvgarila trijumf na gostovanju protiv Finiksa. Rezultat i u ovoj seriji je sada 1:1 i potpuno je jeasno da slede dueli puni neizvesnosti.

 

 

Za ekipu Nju Orlansa, Brendon Ingram je ubacio 37 poena, a bio je i na pragu tripl-dabli učinka pošto je zabelažio 11 skokova i devet asistencija. U ekipi finiksa posebno se istakao Buker sa 31 postignutim poenom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading