POTPUNA TRANSFORMACIJA: Promenio je imidž, ali ne i navike! Nije to bilo i jedino iznenađenje za Amerikance!

Autor:

Sport

08.04.2022

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja da ispisuje nove stranice istorije.

POTPUNA TRANSFORMACIJA: Promenio je imidž, ali ne i navike! Nije to bilo i jedino iznenađenje za Amerikance!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Još jednom sjajnom partijom Nikola Jokić je oduševio ljubitelje košarke u najjačoj ligi na svetu. Pobedom nad Memfison, Denver je i teoretski obezbedio plasman u plej-of NBA lige, a pored toga, srpski košarkaš oborio je još jedan rekord.

Naime, Jokić je nakon sinoćnjeg susreta u "Bol Areni", stigao do neverovatnih brojki. Srbin je postao prvi igrač u istoriji NBA lige koji je u jednoj sezoni zabeležio učinak od preko 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija.

 

 

Treba napomenuti da je u duelu sa Memfisom, Jokić nastupio onako kako nikada ranije nije. Tokom celog meča, na glavi je imao crvenu traku, pa su mnogi postavljali pitanje da li je u pitanju novi imidž srpskog košarkaša. Ipak, treba napomenuti da je traka posledica povrede, tj. razbijene glave u uvodnim trenucima meča, ali i pored toga Jokić je nastavio da igra i ostvario nove fantastične statističke brojke.

Nakon svega što je pružio u "Bol Areni", Nikola Jokić bi možda mogao i da razmisli da promeni imidž, pa da i u buduće nastupa sa trakom na glavi. Možda je tada i NBA prsten bliži Koloradu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading