SUROVO: Jokić ne zna za MILOST, novi TRIPL-DABL učinak za TRIJUMF u Severnoj Karolini! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.03.2022

05:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je dokazao i pokazao da je najbolji...

SUROVO: Jokić ne zna za MILOST, novi TRIPL-DABL učinak za TRIJUMF u Severnoj Karolini! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Srpski reprezentativac Nikola Jokić još jednom je zadivio američke i svetske ljubitelje košarke.

Sa učinkom od 26 poena, 19 skokova i 11 asistencija, momak rođen u Somboru ostvario je svoj 76. tripl-dabli učinak u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu i ne samo da je pokazao da titula MVP-ja NBA lige ne može nikome drugom da pripadne, već je bio i glavni akter u trijumfu Denvera na gostovanju ekipi Šarlota.

 

 

Nakon prve dve deonice igre, rezultat je bio u egalu, ali u trećoj četvrtini, koju su rešili u svoju korist dvocifrenom razlikom, košarkaši Denvera stiču prednost koju su umešno čuvali do poslednjeg zvižduka na susretu.

Na kraju, Šarlot - Denver 109:113 (30:32, 27:24, 27:37, 25:20)

Pored Srbina koji je za 35 minuta provedenih na parketu ostvario već pomenuti učinak, u pobedničkoj ekipi istakli su se Eron Gordon sa 21 poenom i Vil Barton sa 18 poena, dok su kod domaćina bolji od ostalih bili Majls Bridžis sa 27 poena i Lamelo Bol sa 22 poena i 11 asistencija.

Nakon ovog susreta ekipa Denvera sa skorom od 45 pobeda i 31 poraza i dalje vodi veliku borbu sa Dalasom i Jutom za što bolju poziciju pred plej-of Zapadne konferencije, a sa druge strane Šarlot i dalje ne treba da strepi za mesto u doigravanju kada je Istočna konferencija u pitanju.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading