DA LI JE OVO KOŠ GODINE U NBA? Jokić POENTIRAO pa ZAURLAO na sudije! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.03.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera ostvarili su važan trijumf u duelu protiv ekipe Filadelfije rezultatom 114:110.

DA LI JE OVO KOŠ GODINE U NBA? Jokić POENTIRAO pa ZAURLAO na sudije! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

I na ovom susretu u centru svih zbivanja bio je srpski reprezentativac Nikola Jokić koji je tokom susreta vodio je veliku "ličnu borbu" protiv Džoela Embida za koga mnogi smatraju da je jeduni konkurent Jokiću u izboru MVP igrača NBA lige u aktuelnoj sezoni.

Upravo su njih dvojica imali zanimljiv duel u samom finišu susreta.

Na nešto više od minut i po pre kraja susreta , Moris je pokupio defanzivni skok i Jokić je neočekivano brzo krenuo u kontru uvidevši da je Embid za to vreme mlatarao rukama i žalio se na suđenje. Tako je Srbin ostvario prednost i tražio loptu u kontri, a potom je uz kontakt čuvara postigao neverovatan poen.

Ovim poenima Denver je stigao do prednosti 112:108, a srpski košarkaš, besan jer sudije nisu svirale i prekršaj Embidu povikao na sudije meča. Na sreću, delioci pravde nisu sankcionisale ovakav potez Nikole Jokića, pa je on ipak završio susret na parketu jer je u momentu kada je iskalio bes već imao dosuđenih pet ličnih grešaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading