RUKAVICA JE BAČENA U LICE: Kad Jokić DOMINIRA, Denver POBEĐUJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.03.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne noći u okviru NBA lige, ekipa srpskog reprezentativca ostvarila je važan trijumf u borbi za što bolji plasmana pred nastupajući plej-of.

RUKAVICA JE BAČENA U LICE: Kad Jokić DOMINIRA, Denver POBEĐUJE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Duel dvojice košarkaša koji se sa pravom bore za MVP trofej, zasluženo je pripao Nikoli Jokiću.

Ni ovoga puta srpski košarkaš nije ostvario tripl-dabli učinak, ali je njegovih 22 poena, 13 skokova i osam asistencija bilo dovoljno da njegov Denver ostvari trijumf nad ekipom Filadelfije rezultatom 114:110.

Sa druge strane, veliki protivnik Džoel Embid zaustavio se na 34 postignuta poena, ali to nije bilo dovoljno za konačni trijumf.

Denver je napravio najveći povratak u jednom meču ove sezone. Sastav Majkla Melouna imao je 19 poena zaostatka (35:54) pred kraj druge četvrtine, ali je to uspeo da nadoknadi i stigne do 41. pobede u sezoni.

I ovoga puta srpski reprezentativac istakao se sa vanserijskim asistencijama. U finišu druge deonice igre, u samo par sekundi, dva puta je na maestralan način uposlio saigrače. Prvo je bacio prepoznatljivi "tačdaun" pas preko čitavog terena jednom rukom, a potom je usledilo dodavanje bez gledanja za Džefa Grina.

 

 

 

 

Nakon ovog trijumfa ekipa Denvera čvrsto drži šestu poziciju na tabeli Zapadne konferencije sa skorom od 41 pobede u 69 odigranih mečeva, pa do kraja ligaškog dela takmičenja ni četvrta pozicija nije tako daleko. Tu poziciju trenutno dele ekipe Jute i Dalasa koje imaju pobedu više u odnosu na ekipu srpskog internacionalca.

Sa druge strane, poraz je znatno zakomplikovao situaciju Fiadelfije u Istočnoj konferenciji. Druga pozicija im sada polako izmiče, dok "im za vratom dišu" Čikago i Boston.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading