MONSTRUOZNO: Teško je rečima opisati ono što pruža NIKOLA JOKIĆ! Gasite internet, skupljajte kablove - MVP je već poznat! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.03.2022

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je više rečima opisati ono što na parketu pruža najbolji srpski košarkaš.

MONSTRUOZNO: Teško je rečima opisati ono što pruža NIKOLA JOKIĆ! Gasite internet, skupljajte kablove - MVP je već poznat! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Još jednom je Nikola Jokić zadivio kako američku, tako i svetsku sportsku javnost. Na krilima igrača rođenog u Somboru, ekipa Denvera je stigla do četvrte uzastopne pobede i učvrstila se na poziciji šest Zapadne konferencije NBA lige, a sada čak ni četvrto mesto nije nedostižno, s obzirom da ekipa Jute ima samo jedan trijumf više na svom kontu.

Na kraju Sakramento - Denver 100:106 (29:32, 22:31, 26:17, 26:26)

Ovoga puta Jokiću je izmakao novi tripl-dabl učinak u karijeri, ali je u pobedi svoje ekipe učestvovao sa čak 38 postignutih poena, a zabeležio je i 18 skokova i sedam asistencija. I ono što je najvažnije, igra Nikole Jokića je više nego racionalna, ne troši mnogo lopti i beleži sjajne procente šuta.

 

 

 

 

Treba napomenuti da je Denver i na ovom susretu nastupio bez dvojice košarkaša, Portera i Mareja koji bi trebalo da se vrate u toku meseca, a uz Srbina odgovornost je još preuzeo Moris i zabeležio je 20 poena.

 

 

Košarkaška javnost već sada je potpuno saglasna da je MVP ovosezonske NBA lige upravo Nikola Jokić, ali nam ostaje da vidimo da li će i odgovorni tako odlučiti.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading