NEMAM CILJEVE U ŽIVOTU: Zaprepastio je sve, čudna izjava Nikole Jokića!

Autor:

Sport

11.03.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera bore se za što bolju poziciju pred predstojeći plej-of. Istovremeno, najbolji srpski košarkaš bije bitku oko nove MVP titule.

NEMAM CILJEVE U ŽIVOTU: Zaprepastio je sve, čudna izjava Nikole Jokića!

Foto: Tanjug/AP

Partije koje Nikola Jokić pruža u aktuelnoj sezoni svakodnevno su u fokusu medijske pažnje. Samim tim, rođeni Somborac našao se i na naslovnoj strani “Sports Ilustrejteda”, a povod je intervju koji je dao novinaru tog lista Rohanu Nadkarniju.

Jedno od nezaobilaznih pitanja bilo je vezano za MVP titulu u aktuelnoj sezoni i da li Jokić sanja da će i ove godine poneti tu laskavu titulu:

– Ne, ne možete sanjati o tome. Čak i kada sam došao ovde, nisam razmišljao o igranju. Došao sam samo da radim i da budem ‘NBA igrač’ na neki način. Tako da nisam nikada sanjao o tome. Nemam ciljeve u životu, samo idem kuda me put vodi.

 

 

Zanimljivo je bilo i pitanje Nadkarnija gde Jokić pronalazi motivaciju da iz večeri u veče pruža fantastične partije:

– Ne znam. Ponekada je to samo igranje košarke, neke i takmičenje. Nekada je i strah od poraza, nikada nije jedna stvar. Znam da neki momci žele da budu najbolji, ja nemam taj problem. Znam da postoji boljih igrača od mene i da će biti boljih od mene u budućnosti - istakao je srpski reprezentativac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading