AMERIKA U ČUDU: Nikola Jokić OSTAVLJA košarku, svetla BUDUĆNOST leži u ovome! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2022

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera nisu uspeli da nastave trijumfalni niz.

AMERIKA U ČUDU: Nikola Jokić OSTAVLJA košarku, svetla BUDUĆNOST leži u ovome! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U svojoj dvorani u Koloradu, ekipa Nikole Jokića poražena je u duelu protiv Golden Stejta rezultatom 102:113, ali i pored činjenice da mu je novi tripl-dabl učinak izmakao samo za jednu asistenciju, srpski košarkaš je ponovo oduševio sve ljubitelje košarke, ali ne i samo košarke.

Naime, igrala se polovina prve četvrtine navedenog susreta kada je rođeni Somborac izveo jednu loptu ispod svog koša. Usledio je pas preko celog terena ka Eronu Gordonu kome nije bilo teško da nakon fantastične asistencije, poentira.

Sportski mediji u SAD-u odmah su ovaj potez srpskog košarkaša ocenili kao pokazatelj da bi Jokić bez većih problema mogao da se oproba i u američkom fudbalu na poziciji kvoterbeka.

Fantastičnu asistenciju Nikole Jokića možete i sami pogledati i uveriti se da li su tvrdnje sportskih novinara sa druge strane Atlantika utemeljene:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading