NBA: Kada nema tripl-dabl učinka Jokića, Denver gubi! Toronto slavio u Koloradu! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.03.2022

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niz od četiri uzastopna trijumfa košarkaši Denvera prekinuli su u duelu protiv Golden Stejta, a u noći između subote i nedelje, ekipa srpskog reprezentativca nastavila je sa serijom poraza.

NBA: Kada nema tripl-dabl učinka Jokića, Denver gubi! Toronto slavio u Koloradu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kao i u duelu protiv "Voriorsa", Nikola Jokić nije uspeo da ostvari novi tripl-dabl učinak, a očigledno postaje i praksa da kada se to ne dogodi, Denver ne može ni do trijumfa.

Ovoga puta, iz Kolorada, uzdignuta čela odlazi Toronto koji je ostvario trijumf rezultatom 127:115.

 

 

Srpski internacionalac je na ovom susretu ostvario skor od 26 poena, zabeležio je deset skokova, a svega tri uspešna dodavanja su mu nedostajala kako bi tripl-dabl učinak i ovoga puta stajao pored njegovog imena.

Ključ neuspeha Denvera leži u činjenici da je ekipa u poslednjoj deonici susreta zabeležila svega 16 poena, a "mozak" ove ekipe je četvrti period meča okončao bez poena. 

Zapažen u pobedničkoj ekipi bio je i Kris Bučer sa 21 poenom i 13 skokova, dok je u suprotnom taboru 17 poena ubacio Niland, a jedan manje Vil Barton.

 

 

Nakon ovog susreta, ekipa iz Kolorada dovodi u pitanje i šestu poziciju na tabeli Zapadne konferencije, pošto Minesota uz meč više odigran ima i pobedu manje, dok je Toronto na  suprotnoj strani SAD-a trenutno sedmoplasirani sa skorom od 37 pobeda u 67 odigranih mečeva, a stepenicu više nalazi se Klivlend sa skorom 38-29.

U narednom susretu ekipa Denvera 15. marta gostuje Filadelfiji.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading