SRBI U NBA LIGI: Loše veče Bogdanovića u trijumfu Atlante, Pokuševski blistao u porazu svoje ekipe! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.03.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica srpskih internacionalaca u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, ostvarili su prethodne noći različite učinke.

SRBI U NBA LIGI: Loše veče Bogdanovića u trijumfu Atlante, Pokuševski blistao u porazu svoje ekipe! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović nije blistao u trijumfu svoje ekipe nad Portlandom rezultatom 122:113. Zabeležio je devet poena uz tri skoka i šest asistencija, ali je istovremeno imao i katastrofalan procenat šuta. Bogdanović je iz igre bio precizan svega dva puta i 13 pokušaja.

Ekipa Atlante nakon ovog poraza značajno je zakomplikovala svoju poziciju na tabeli Istočne konferencije. "Jastrebovi" sa polovičnim skorom, 34 pobede i isto toliko poraza, doveli su u pitanje i sam plasman u baraž za plej-of.

 

 

Sa druge strane, mladi Aleksej Pokuševski nije ostvario ekipni trijumf. Njegova Oklahoma siti poražena je u duelu sa Šarlotom (116:134), ali je srpski internacionalac zabeležio 17 poena uz pet skokova i isto toliko asistencija, uz prilično dobar šut koji je iznosio 55% uspešnosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski

 

Oklahoma siti je doživela i 48 sezonski poraz i trenutno na Istoku, slabija od njih je jedino ekipa Hjustona koja sa svega 17 trijumfa predstavlja najslabiju ekipu NBA lige.

 

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading