NBA: Ne pomaže ni odlični Bogdanović, Atlanta poražena nakon produžetka, sada je i plej-of upitan!

Autor:

Sport

08.03.2022

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnjem susretu Istočne konferencije NBA lige, košarkaši Atlante doživeli su poraz koji ih udaljuje od ostvarenja zacrtanih ciljeva.

NBA: Ne pomaže ni odlični Bogdanović, Atlanta poražena nakon produžetka, sada je i plej-of upitan!

Foto: Tanjug/AP

Nakon velike borbe i produžetka, ekipa srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića poražena je na gostovanju u najmnogoljudnijem gradu države Mičigen rezultatom 113:110.

Srpski internacionalac je meč završio sa 22 poena uz katastrofalan šut za tri poena 2/11, ali je zabeležio i pet skokova, šest asistencija i dve blokade, ali je u samom finišu četvrte deonice susreta napravio prekršaj nad Kejdom Kaningemom posle kojeg su košarkaši Detroita obezbedili dodatnih pet minuta igre.

 

 

Ne samo da je ovaj prekršaj doneo domaćinu produžetak, već je najefikasniji igrač susreta morao nastavak meča da odgleda sa klupe pošto mu je to bila i šesta lična greška na susretu.

Košarkašima Detroita ovo je treći vezani trijumf, a četvrti u poslednjih pet odigranih mečeva, ali s obzirom da se nalaze na samom začelju Istočne konferencije, borba za plej-of za njih je u aktuelnoj sezoni nedostižna.

 

 

Što se tiče Atlante, ona će ostati na desetom mestu Istočne konferencije, poslednjem koje vodi u baraž za plej-of, ali ako žele da zadrži prednost u odnosu na Vašington i druge pratioce, Jastrebovi ne bi smeli da gube mečeve od timova sa začelja. Trenutno su, ipak, na dve pobede više od Vizardsa koji su u dosadašnjem toku sezone ostvarili učinak od 31 pobede u 64 odigrana susreta.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading