BOGDAN I ALEKSEJ MAESTRALNI: Bogdanović NIJE mogao sam, Pokuševski namučio najbolji tim lige! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.02.2022

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored Nikole Jokića protekle noći u NBA ligi istakli su se i Bogdan Bogdanović i Aleksej Pokuševski.

BOGDAN I ALEKSEJ MAESTRALNI: Bogdanović NIJE mogao sam, Pokuševski namučio najbolji tim lige! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlante poraženi su na gostovanju Čikago Bulsima rezultatom 112:108.

Hoksima nije bila dovoljna ni maestralna partija Bogdana Bogdanovića da izbegnu treći poraz u poslednjih pet mečeva, dok je Čikago, sa druge strane, upisao šesti uzastopni trijumf.

Bogdan Bogdanović je utakmicu završio sa 27 poena, pet skokova i tri asistencije i bio je ubedljivo najbolji igrač Atlante. Imao je 11/24 u šutu iz igre, pogodio je pet od pokušanih 12 trojki, ali nije iskoristio nijedno od dva slobodna bacanja.

Bivšeg košarkaša Partizana pratili su Danilo Galinari sa 26 i Klint Kapela i Tre Jang sa po 14 poena.

U ekipi Čikago Bulsa istakao se Derozan sa 37 poena, Zek Lavin je dodao 20, a Nikla Vučević 13 poena i deset skokova (dabl-dabl).

Aleksej Pokuševski je odigrao dobru partiju, ali je njegova Oklahoma poražena u gostima od najboljeg tima lige Finkis Sansa rezultatom 124:104.

Pokuševski je odigrao 19 minuta i upisao 13 poena i sedam skokova. 

Finiks je igrao bez Krisa Pola, ali je i pored toga stigao do rutinske pobede. Najbolji je bio Devin Buker sa dabl-dablom od 25 poena i 12 asistencija i čak šest ukradenih lopti, što mu je ujedno i rekord karijere u ovom parametru. Pratili su ga Kameron Džonson i Mikal Bridžs sa po 21, za ukupno 49. trijumf u sezoni.

Kod Tandera Šaj Gildžijus-Aleksander je praktično sam igrao sa 32 poena, jer su ostali bili daleko iza. Najbliži mu je bio Džoš Gidej sa 15, pored Pokuševskog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari (0)

Loading