Bila sam SAMA i osetila sam OGROMNU MUŠKU FIGURU U KUĆI: Anabela otkrila da je Ksenija Pajčin spasila nju i Lunu u poslednjem trenutku, jeziva scena!

Autor:

Zabava

15.03.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas je otkrila kako je pokojna Ksenija pomogla njoj i Luni.

Bila sam SAMA i osetila sam OGROMNU MUŠKU FIGURU U KUĆI: Anabela otkrila da je Ksenija Pajčin spasila nju i Lunu u poslednjem trenutku, jeziva scena!

Foto: E-stock, Youtube

Anabela Atijas, priseća se prijateljstva sa Ksenijom Pajčin, o kojoj je veoma emotivno progovorila. Pevačica je otkrila koliko joj je pokojna pevačica pomogla jednom prilikom.

Foto: Instagram.com

Ksenija Pajčin

Ksenija je bila uz mene u jednom momentu kada sam bila opljačkana, dva meseca smo bili u jednoj kući. Dešavalo se da mi sa estrade radio celo leto na moru, i onda iznajmimo kuću. Bila sam sa njom i sa njenom ekipom, bilo je jako veselo. Jedno neradno veče kada sam ostala sama, spavala sam i osetila sam prisustvo nekoga, i kada sam otvorila vrata videla sam ogromnu mušku figuru koja pretura po mojoj torbi. Ja sam u tom trenutku počela da vrištim, uhvatila sam Lunu i izletela sam napolje. Ksenija je to čula, a bila je na drugoj strani kuće, bosa je krernula da trči prema nama da nas spasi. Ispričala sam ovo jer na kraju kad nas ljudi ostave... možda previše uzmemo zdravo za gotovo ljudski život, dok neko ne ode, shvatiš da su sve stvari nevažne i glupe. Po ovome ja pamtim Kseniju, kao čoveka velikog srca - prisetila se Anabela za Srbija Showbizz. 

Foto: youtube.com/printscreen

Ksenija Pajčin, pokojna pevačica

- Ja ne znam da li postoji neko ko može da ostane imun i posle toliko godina na pomen njenog imena. Taj dan kad se to desilo bila sam na nekom slikanju, i urednik mi je rekao šta joj se desilo, svi smo deživeli šok. Niko nije zaslužio da ode na takav način, pogotovo ona koja je bila puna života - izjavila je Anabela koja je otkrila još neke detalje o pokojnoj pevačici.

Foto: TV Pink/printscreen

Anabela Atijas, pevačica

- Kod Ksenije mi se sviđalo to što se volela igrati u životu, ničega je nije bilo strah. Ona je život doživljavala kao jednu veliku igru, ničega je nije bilo strah. Ja u ovim godinama shvatam da sam puno propustila, a mogla sam mnogo više - kazala je Atijasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading