NIJE ŠALA: Frizer odgovorio na pitanje "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl?" Svi su U ČUDU nakon njegove REAKCIJE na Konstraktu!

Autor:

Zabava

15.03.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frizer je otkrio tajnu zdrave kose Megan Markl.

NIJE ŠALA: Frizer odgovorio na pitanje "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl?" Svi su U ČUDU nakon njegove REAKCIJE na Konstraktu!

Foto: ATA Images, Tanjug/AP

Konstrakta, Megan Markl

Odgovor na Konstraktino pitanje iz pesme "In corpore sano", koja li je tajna zdrave kose Megan Markl, konačno je stigao, bez šale. I to ni manje ni više nego od ličnog frizera vojvotkinje od Saseksa, Džordža Nortvuda, čiji frizerski trikovi kako ističe, i nisu tolika tajna. 

Foto: Tanjug/AP

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa

Džordž stoji iza Meganinih najpoznatijih frizura, poput elegantne punđe na kraljevskom venčanju te njenih prepoznatljivih ležernih talasa. Za Vogue magazin je otkrio 8 pravila kojih se pridržava pri stiliziranju vojvotkinjine kose.

- Jedan od mojih prepoznatljivih stilova su "nedovršeni" talasi. Tako kosa izgleda šik i prirodno bez puno napora. Izgleda prirodno, te tako ostavlja utisak zdrave kose, jer može prikriti dosta nedostataka - ističe frizer.

- Dobar sprej za volumen ili teksturu može biti izvrsna baza za stajling. Bez obzira je li vaša kosa u dobrom stanju ili ne, korištenje proizvoda za povećanje volumena pre oblikovanja daće iluziju gušće, zdravije kose. Pegla za ravnanje kose može uzrokovati nakupljanje statičkog elektriciteta u mlohavoj kosi i ukloniti sav prirodni pokret iz frizure, dok figaro dodaje volumen. 

- Redovno, kvalitetno šišanje poboljšaće zdravlje vaše kose, kao i njenu pokretljivost - izjavio je Nortvud.

Foto: printscreen/youtube.com

Megan Markl, zdrava kosa

Frizer ističe kako redovan dubinski tretman oživljava suvu, ispucalu kosu po zimi.

- Dobra maska ​​za kosu koja se koristi na nedeljnoj bazi, osiguraće da vaša kosa dobije intenzivno regenerisanje - objasnio je Džordž, koji spominje i sunce:

- Sušenje na suncu je jako dobro za zdravlje vaše kose. Kosa postaje zdravija i jača, te se manje suši i kovrdža.

Džordž je šire objasnio vrstu punđe.

- Jedan od mojih prepoznatljivih lukova je neuredna punđa. Funkcioniše u mnogo različitih prilika, a može se nositi visoko ili nisko. To je sjajan izgled koji lako možete napraviti kod kuće. Temeljno pranje veče pre nego što je planirate oblikovati pružiće vam dobru podlogu za ovu frizuru - otkrio je.

Foto: Republika

Konstrakta, predstavnica na Evroviziji

Podsetimo, Konstrakta je za Kurir otkrila zašto je u viralnom hitu "In corpore sano" opevala upravo kosu vojvotkinje od Sussexa.

- Odlučila sam se da u pesmi spomenem Megan Markl jer novine pišu da ima lepu kosu. Ma ima lepšu kosu i od Kejt Midlton, da se ne lažemo. Kejt ima lepe šešire, a Megan lepu kosu. I Megan je prognana, a mi podržavamo prognane ljude - izjavila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading