BOGDAN OČAJAN: Ubedljiv poraz Atlante! Hoksi pred eliminacijom! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.04.2022

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna utakmica reprezentativca Srbije.

BOGDAN OČAJAN: Ubedljiv poraz Atlante! Hoksi pred eliminacijom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Polako se bližimo raspletu u prvoj rundi plej-ofa NBA lige, a u nedelju uveče i u ponedeljak posle ponoći odigrane su četiri utakmice.

Na njima su minutažu imala trojica srpskih košarkaša, Nikola Jokić i Nemanja Bjelica u međusobnom duelu koji je pripao Denveru, kao i Bogdan Bogdanović.

Bogdanovi Atlanta Hoksi su kod kuće poraženi od Majami Hita sa 110:86, čime je tim sa Floride došao na korak od trijumfa u seriji, pošto vodi 3-1.

Bogdanović je na parketu proveo 20 minuta, a za to vreme je imao skroman učinak od po četiri poena i skoka, kao i jednu asistenciju. Pritom, Bogdan je imao izrazito loše šutersko veče, jer nije ubacio nijednu trojku iz tri pokušaja, za dva je pucao 1/3, dok je sa linije penala bio polovičan (2/4).

Kod Hoksa je raspoložen bio samo Deandre Hanter sa 24 poena, dok je na drugoj strani fenomenalni Džimi Batler imao 36 poena i deset uhvaćenih lopti.

NBA rezultati

Čikago - Milvoki 95:119 (1-3)

Denver - Golden Stejt 126:121 (1-3)

Atlanta - Majami 86:110 (1-3)

Nju Orleans - Finiks 118:103 (2-2)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading